close
Dormitoare

Dormitoare roz pentru fete

Daca vorbim de dormitoare roz, automat vorbim de dormitoare pentru fetite, fetite pe care parintii le considera mici printese. Totusi, un dormitor roz nu e tocmai cel mai usor de amenajat, asta datorita faptului ca rozul este o culoare puternica, care poate sa devina in exces foarte usor.

Cea mai la indemana dovada e orice obiect de dimensiuni medii pus oriunde in dormitor, cu conditia sa fie roz. Obiectul respectiv va deveni instant punct focal si va atrage atentia. Ei, acum imaginati-va o camera intreaga in aceeasi nuanta, fara alte culori complementare. Nu arata prea bine, nu?

Cateva exemple de dormitoare roz pentru fete aveti mai jos:
dormitoare roz pentru fete 2

dormitoare roz pentru fete

dormitoare roz pentru fete 14

dormitoare roz pentru fete 13

dormitoare roz pentru fete 12

dormitoare roz pentru fete 11

dormitoare roz pentru fete 10

dormitoare roz pentru fete 9

dormitoare roz pentru fete 8

dormitoare roz pentru fete 7

dormitoare roz pentru fete 6

dormitoare roz pentru fete 5

dormitoare roz pentru fete 4

dormitoare roz pentru fete 3
Nu e nevoie de cine stie ce eforturi pentru a pune bazele unui astfel de dormitor. In prima faza puteti sa incepeti cu asternuturi roz, dupa care sa schimbati dulapurile cu unele roz. O solutie low-cost ar fi si montarea unor autocolante roz pe dulapuri (sunt autocolante speciale), astfel incat sa le fie schimbata culoarea in mod artificial.

Daca vreti insa solutii mai sofisticate, va trebui sa umblati un pic la buget, intrucat printre solutii se afla achizitionarea unor paturi cu baldachin, achizitia de accesorii, dar si de tapet.

O combinatie foarte populara si usor de infaptuit este alcatuita din alb si roz, mai ales ca albul tinde sa absoarba din intensitatea celeilalte culoare si sa aduca la echilibrul balansul cromatic. Puteti opta pentru dungi verticale sau pentru buline, insa din experienta noastra, primele sunt aproape intotdeauna o solutie mai buna, intrucat creeaza si iluzia de spatiu.

Nu in ultimul rand, mare grija la draperii: daca sunt tot roz, atunci ele trebuie sa fie in ton cu nuanta dominanta. Daca in restul camerei este un roz deschis, atunci draperiile ar trebui sa fie usor transparente si viceversa, draperiile ar trebui sa fie opace si de culoare mai puternica, daca si restul camerei este la fel.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.