close
Hoteluri & Resorturi

House Iruveli – un alt super resort din Maldive

Ati observat cate articole am alocat in ultimul timp Maldivelor? V-am vorbit despre minunatiile ei pe freshhome.ro, v-am prezentat resorturi de vis. Astazi continuam seria de articole dedicata Maldivelor cu un alt super resort de lux din Maldive, anume House Iruveli, supranumit si “Casa De Pe Plaja”.

House Iruveli House Iruveli 2 House Iruveli 3 House Iruveli 4 House Iruveli 5 House Iruveli 6 House Iruveli 7 House Iruveli 8 House Iruveli 9 House Iruveli 10 House Iruveli 11 House Iruveli 12 House Iruveli 13 House Iruveli 14 House Iruveli 15 House Iruveli 16 House Iruveli 17 House Iruveli 18 House Iruveli 19
E un pic gresit sa ne referim la House Iruveli ca la o singura casa, intrucat in resort sunt nu mai putin de 83 de camere, dintre care o parte sunt pozitionate pe plaja, iar cele mai multe deasupra atolului Haa Alif.

Ca sa ajungeti la acest resort construit pe insula omonima, trebuie sa apelati la serviciile unui hidroavion de pe aeroportul international din Male si sa ajungeti pana la Hanimadhoo, loc unde va mai asteapta inca o calatorie de 40 de minute cu o barca ultrarapida.

In ceea ce priveste resortul in sine, el ofera celor care ii calca pragul pe langa o priveliste maiestuoasa a oceanului Indian si posibilitatea de a se relaxa intr-o zona linistita, destul de intima si chiar destul de ieftina. Costul inchirierii unei vile este de 535 de dolari pe noapte, bani in care sunt incluse toate serviciile de top oferite in resort. Sigur, nu toate vilele sunt la fel. Unele sunt dedicate familiilor, altele sunt dedicate cuplurilor, iar altele sunt destinate tinerilor casatoriti. Vizitatorii pot alege una din optiunile urmatoare rand Beach Pavilion, Grand Water Pavilion, Water Villas, Ocean Villas sau Beach Suite atunci cand se cazeaza.

In privinta disponibilitatii, House Iruveli are un grad de ocupare de aproximativ 75%, astfel ca intotdeauna se gasesc locuri disponibile pentru amatorii de concedii de vis in locuri de lux.

Tags : resort maldive

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.