close
Arhitecturi

Luxuriosul hotel Palazzo Manfreid – luati cina langa Colosseum!

Palazzo Manfreid este hotelul cu cea mai frumoasa priveliste din Roma. De ce? Pentru ca este pozitionat chiar langa Colosseum, astfel ca toti cei care ii calca pragul pot lua masa si beneficia totodata de un peisaj incarcat de istorie.

2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Palazzo-Manfredi-Rome-Italy

Palazzo Manfreid hotel gazduieste restaurantul Aroma, unul dintre locurile de 5 stele din Roma, in care agitatia orasului dispare pret de cateva ore si in care mancarea este pregatita numai de catre chefi cu ani de experienta la activ.

Va dati seama, e o experienta incredibila sa puteti lua masa la doar cativa zeci de metri de Colosseum, pe o terasa eleganta, cu servicii ireprosabile.

Din lounge-ul hotelului si din partea posterioara a barului se pot observa Colle Oppio, pentru necunoscatori, gradinile imparatului Nero. E un loc superb, in care daca ajungeti, trebuie neaparat sa faceti niste poze, dar totodata, sa va bucurati si de mancarea gatita in cel mai pur stil italian, doar cu elemente proaspete, care nu au fost in prealabil congelate.

In plus, dupa cum se observa in pozele de mai sus, camerele sunt toate decorate intr-un stil elegant si ofera un confort sporit tuturor celor care se cazeaza acolo.

Noua ne-a placut in mod special acest hotel si cu siguranta o sa incercam bucataria italiana in restaurantul aferent prima data cand ajungem la Roma.

Tags : hotel Palazzo Manfreid

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.