close
Hoteluri & Resorturi

InterContinental Danang Sun Peninsula Resort

InterContinental Danang Sun Peninsula Resort este unul dintre cele mai frumoase resorturi din Vietnam si, totodata, unul foarte populare in aceste zile, tocmai pentru ca va gazdui in cele ce urmeaza liderii tarilor participante la conferinta Asia-Pacific Economic Cooperation (APEC), printre care si pe Donald Trump, Vladimir Putin si Justin Trudeau.

Acest resort, aflat pe marginea oceanului, este incadrat in categoria resorturilor de 5 stele marca Intercontinental, iar in mod normal, pretul pentru o noapte aici incepe de la 400 de dolari si ajunge pana la 3000 de dolari.

Sigur, din ratiuni de securitate, nu toti liderii partcipanti la aceasta conferinta vor fi cazati la acest resort, ci și la alte resorturi din zonă. Chiar si asa, cei care ajung aici nu au cum sa plece nemultumiti: fiecare dormitor e cu priveliste deosebita, peisajele din jur sunt fabuloase, iar servirea asisderea.

Mai mult, resortul are propria piscina infinity, piscina care se prelungeste si prin cateva pavilioane in dreptul unor casute separate, special concepute pentru a asigura oaspetilor intimitatea de care au nevoie, fie ca sunt un cuplu sau liderii lumii. Pentru ocazia mentionata mai sus s-au luat masuri sporite de securitate, tocmai pentru a se evita incidente neplacute, de orice natura ar fi ele.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.