close

In oglindirile magice ale Marii Caraibelor, in Santa Lucia mai precis, se afla Jade Mountain Resort, un loc cu niste privelisti unice care imbina marea si muntele in acelasi peisaj. Cu fata direct spre Piton World Heritage, resort-ul se afla pe lista celor mai luxoase locuri din lume, nu numai din Marea Caraibelor, fiind ales pentru o vacanta linistita de catre oameni celebri din toata lumea, printre care si Madonna, o parte din familia regala engleza si multi altii.

Jade Mountain Resort 17

Jade Mountain Resort 16

Jade Mountain Resort 15

Jade Mountain Resort 14

Jade Mountain Resort 13

Jade Mountain Resort 12

Jade Mountain Resort 11

Infinity pool looking over sea at Jade Mountain hotel  in St Lucia

Jade Mountain Resort 9

Jade Mountain Resort 8

Jade Mountain Resort 7

Jade Mountain Resort 6

Jade Mountain Resort 5

Jade Mountain Resort 4

Jade Mountain Resort 3

Jade Mountain Resort 2

Jade Mountain Resort
Pozele de mai sunt sunt evidente: situat in apropierea plajei, cu piscine etajate, ba chiar si cu iluminare personalizata (care poate fi schimbata in functie de cerintele clientilor).  Este mai degraba un club exclusivist, in care putini sunt cei care pot sa prinda loc pentru o vacanta fara rezervare cu 2-3 luni inainte.

De ce e Jade Mountain Resort atat de cautat? Pentru ca are putine apartamente de inchiriat, iar suprafata fiecaruia variaza intre 120 si 234 de metri patrati. Cei care calca pragul acestui loc au la dispozitie mai multe tipuri de apartamente: pot alege sa aiba piscina in balcon si in casa sau pot sa iasa direct din camera in apele linistite ale zonei.

Mai interesant e faptul ca fiecare bucata de gresie si faianta a fost prelucrata manual special pentru acest resort. Proprietarii au dorit lucrul acesta pentru a ajuta familiile sarace dintr-o zona relativ apropiata, dar si pentru a crea mozaicuri dupa modele alese de ei.

Astfel, turistii ajunsi in acest loc au parte de o experienta unica, de o vacanta pe care nu o vor uita prea curand. De la privelistea din camera si pana la modul in care apele calde ale Caraibelor le gadila talpile si pana la serviciile ireprosabile ale personalului.

Tags : Jade Mountain Resort

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.