close
Hoteluri & Resorturi

Pestana CR7 Hotel – hotelul lui Cristiano Ronaldo

Proiectul pe care vi-l prezentam astazi este unul controversat, dar cat se poate de interesant, motiv pentru care nu poate lipsi de pe freshhome.ro. Este vorba de Pestana CR7 Hotel – hotelul lui Cristiano Ronaldo, considerat a fi de multi doar o aroganta a celebrului fotbalist, mai ales ca lucrarile au fost supravegheata de el personal, plus ca in vecinatatea hotelului e si un mini-muzeu dedicat exclusiv realizarilor lui Ronaldo.

Totusi, fotbalistul nu este unicul proprietar, insa astea sunt deja detalii administrative. Este situat in orasul in care Ronaldo a crescut, mai precis in orasul portughez Madeira, care oricum este una dintre atractiile Portugaliei. Hotelul are nu mai putin de 48 de camere, obiecte si trofee originale, si bineinteles, este dedicat fanilor fotbalului, mai ales ca figura lui Ronaldo “supravegheaza” mai toate holurile si mai toate baile posibile.
pestana cr7 hotel - hotelul lui cristiano ronaldo 12

pestana cr7 hotel - hotelul lui cristiano ronaldo 11

pestana cr7 hotel - hotelul lui cristiano ronaldo 10

pestana cr7 hotel - hotelul lui cristiano ronaldo 9

pestana cr7 hotel - hotelul lui cristiano ronaldo 8

pestana cr7 hotel - hotelul lui cristiano ronaldo 7

pestana cr7 hotel - hotelul lui cristiano ronaldo 6

pestana cr7 hotel - hotelul lui cristiano ronaldo 5

pestana cr7 hotel - hotelul lui cristiano ronaldo 4

pestana cr7 hotel - hotelul lui cristiano ronaldo 3

pestana cr7 hotel - hotelul lui cristiano ronaldo 2

pestana cr7 hotel - hotelul lui cristiano ronaldo
Totusi, asta nu inseamna ca serviciile hotelului dezamagesc in vreun fel, din contra. Camerele standard au preturi care incep de la 184 de Euro pe noapte si au paturi Queen Size, televizoare flat screen cu diagnonala de 120 de centimetri, spatii pentru yoga si statii de andocare pentru iphone-uri si pentru ipod-uri, plus acces la piscina. Cei care opteaza pentru CR Superior Room vor beneficia de paturi King size, dar si de o priveliste a portului din apropiere. Desi nu pot sa zic ca e unul dintre cele mai elegante lucruri pe care le-am vazut in materie de design, ideea de oglinda care imita lentilele ochelarilor lui Cristiano Ronaldo e una nemaintalnita pana acum.

Hotelul are si restaurantul propriu. Fiind un hotel dedicat amatorilor de fotbal, atmosfera este asemanatoare cu cea dintr-un pub de sport, deci foarte prietenoasa, fara sa dea impresia oaspetilor ca ar trebui sa se comporte in vreun fel anume, asa cum se intampla deseori in restaurantele hotelurilor de 4-5 stele.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.