close
Hoteluri & Resorturi

Pikaia Lodge – un super resort pe Insula Galapagos

Cred ca mai toti ati auzit de Insula Galapagos, nu-i asa? Daca nu, e vestita insula pe care cresc broaste testoase gigant, unele dintre ele cu varste de peste 100 de ani. Totusi, nu-i nicidecum o destinatie usoara, fiind un loc cat se poate de greu de atins, indiferent de locul de unde porniti.

Astazi vorbim despre Pikaia Lodge, cel mai luxos resort de pe insula, dar probabil si unul dintre cele mai scumpe din lume, asta pentru ca o saptamana aici poate sa ajunga sa coste pana la 20,000 de dolari americani de persoana.
pikaia lodge - resort pe insula galapagos 15

pikaia lodge - resort pe insula galapagos 14

pikaia lodge - resort pe insula galapagos 13

pikaia lodge - resort pe insula galapagos 12

pikaia lodge - resort pe insula galapagos 11

pikaia lodge - resort pe insula galapagos 10

pikaia lodge - resort pe insula galapagos 9

pikaia lodge - resort pe insula galapagos 8

pikaia lodge - resort pe insula galapagos 7

pikaia lodge - resort pe insula galapagos 6

pikaia lodge - resort pe insula galapagos 5

pikaia lodge - resort pe insula galapagos 4

pikaia lodge - resort pe insula galapagos 3

pikaia lodge - resort pe insula galapagos 2

pikaia lodge - resort pe insula galapagos
Pe insula Galapagos, cel mai rau lucru pe care cineva il poate face este sa faca rau broastelor testoase, care sunt adevaratele stapane/regine ale acestui loc. Tocmai de aceea, soferii sunt cu mare bagare de seama, iar atunci cand le zaresc pe drum, opresc masinile si asteapta ca broastele sa isi continue drumul. E o lege a insulei pe care mai nimeni nu o incalca.

In ceea ce priveste resortul, este unul exclusivist, cu doar 14 camere, fiind destinat turistilor cu posibilitati financiare mari, care vor sa ajunga intr-un proverbial colt al lumii, cu care putini chiar si dintre calatorii “profesionisti” se pot lauda. Construit pe varful unui fost vulcan, ofera o imagine la 360 de grade a insulei, plus si posibilitatea de a admira rasarituri/apusuri de soare din piscina infinity sau din jacuzzi.

Pikaia Lodge este un resort all inclusive, cu o exceptie: mancarea este disponibila in orice cantitate, insa bauturile alcoolice se platesc separat, in ciuda pretului piperat pe care turistii il platesc pentru a sta aici. Bineinteles, se ofera si posibilitatea de a efectua excursii organizate cu yacht-ul propriu al resortului, cat si expeditii pe insula, pentru a vedea frumusetea locurilor si fauna.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.