close
Idei

Camere monocromate – 10 exemple graitoare

Stiti ca exceptia face regula, nu? Am tot vorbit de-a lungul timpului despre puncte focale, despre culori complementare si despre ce combinatii puteti face si care ar fi cele de evitat. Astazi o sa vorbim despre camere monocromate si de ce sunt ele o idee buna in casele noastre.

In primul rand, o astfel de idee este relativ arareori folosita, tocmai pentru ca cei mai multi oameni merg pe modul traditional de a isi decora casele. Cu alte cuvinte, e un mod interesant de a va scoate casa in evidenta, atat in randul cunostiintelor, cat si in randul unei eventuale vanzari. Efectul vizual este puternic si, cu un pic de planning ante-decorare, se pot crea incaperi ca cele pe care le vedeti mai jos.
camere monocromate 10

camere monocromate 9

camere monocromate 8

camere monocromate 7

camere monocromate 6

camere monocromate 5

camere monocromate 4

camere monocromate 3

camere monocromate 2

camere monocromate

Unul dintre cele mai bune argumente pentru a implementa asa ceva e faptul ca exista multe teorii care arata cat de mult influenteaza cromatica comportamentul si viata noastra de zi cu zi. Culori precum verde, albastru sau chiar alb (chiar daca, tehnic vorbind, albul este o non-culoare) linistesc sistemul nervos central, galbenul sau aramiul accentueaza luminozitatea calda si sunt, asadar, perfecte pentru dressinguri si livinguri.

Chiar si camerele complet negre sunt la fel de spectaculoase, dar cu mentiunea ca toate piesele de mobilier sa aiba aceeasi nuanta.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.