close
Hoteluri & Resorturi

Resort in care isi petrece vacanta Justin Bieber

Astazi va prezentam un resort exclusivist frecventat de multe staruri din industria media si nu numai, fiind unul dintre locurile preferate de vacanta ale lui Justin Bieber, acesta retragandu-se acolo destul de des in perioadele de dintre concerte.

De fapt, termenul de resort este oarecum impropriu, tocmai pentru ca, initial, cladirea s-a vrut a fi un resort, dupa care proprietarii au constatat ca e inchiriata in numeroase randuri pentru o singura persoana, indiferent de preturi. Astfel, probabil chiar si acum, cladirea e inchiriata pentru suma de 10 mii de dolari pe noapte.

Ce face sa merite atat? Ei bine, nu merita, insa cei cu buzunare largi apreciaza in primul rand pozitia pe coasta Hamakua din Hawaii, faptul ca oaspetii sosesc aici fie cu yacht-ul, fie cu elicopterul, pentru ca da, proprietarea are un helipad pe acoperis, proximitatea fata de doua cascade, precum si intimitatea de care au parte aici.
resort justin bieber 12

resort justin bieber 11

resort justin bieber 10

resort justin bieber 9

resort justin bieber 8

resort justin bieber 7

resort justin bieber 6

resort justin bieber 5

resort justin bieber 4

resort justin bieber 3

resort justin bieber 2

resort justin bieber
Un alt mare plus al acestui loc este dat de terenurile de sport, in speta un teren de tenis si baschet, care din motive necunoscute poate gazdui pana la 450 de oameni, o piscina de lungime olimpica, dar care are si inaltimea potrivita pentru sarituri; cireasa de pe tort e propriul teren de golf, lucru cu care putine proprietati care nu sunt country clubu-uri se pot lauda.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.