close
Hoteluri & Resorturi

Resortul Gansevoort din Republica Dominicana

Proiectul pe care vi-l prezentam astazi este un resort nou undeva in insorita Republica Dominicana, mai exact in Puerta Plata, acolo unde resortul Gansevoort si-a deschis recent portile pentru turisti. E un resort micut, cu doar 48 de camere, situat la malul Marii Caraibilor, dar care spre deosebire de celelalte hoteluri si ressorturi din zona, are ceva special: ofera celor care le calca pragul sa inchirieze o suita cu 2 sau 3 camere la preturi obisnuite, tocmai pentru ca vacanta in resortul Ganevoort din Republica Dominicana sa fie de neuitat.

Mai mult, in cadrul hotelului exista si suite cu 3-4 dormitoare, cele din urma fiind construite la ultimele etaje, astfel incat oaspetii sa se poata bucura atat de peisaje sublime, dar totodata sa se poata bucura si terasa privata cu jacuzzi si sezlonguri.
Gansevoort-20

Gansevoort-19

Gansevoort-18

Gansevoort-17

Gansevoort-16

Gansevoort-15

Gansevoort-14

Gansevoort-13

Gansevoort-12

Gansevoort-11

Gansevoort-10

Gansevoort-9

Gansevoort-8

Gansevoort-7

Gansevoort-6

Gansevoort-5

Gansevoort-4

Gansevoort-3

Gansevoort-2

Gansevoort-1
Altfel, resortul are propriul restaurant de <<fine dining>>, pe numele sau Baia Restaurant, cu un meniu continental cu influente europene, cu influente italienesti in special. Dupa masa, oaspetii se pot duce in crama, iar amatorii de trabucuri se pot reuni la clubul speial dedicat de la subsol.

Resortul are propria plaja si propriul ponton, acolo de unde oaspetii pot lua caiace si alte ambarcatiuni nemotorizate de unii singuri. Exista si optiunea unor excursii pe mare, insa pentru asta trebuie grup organizat, insa cei de la resort ofera si aceasta posibilitate.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.