close
Hoteluri & Resorturi

Resorturi de lux pe insule private din intreaga lume

Pasionati de vacante in locuri exclusiviste? Pentru astazi v-am pregatit cateva resorturi de lux, dar nu orice tip de resorturi, ci unele amplasate pe insule private, care dau posibilitatea turistilor si oaspetilor sa simta ca au o insula numai a lor, fie chiar si pret pentru cateva zile.
1) Club Med Villas de Finolhu – un resort de pe insula Gasfinolhu din Maldive. E un resort de lux destinat exclusiv cuplurilor.
Gasfinolhu

2) Pe insula Tagomago se afla o vila de inchiriat, cu 5 dormitoare imense, cu piscina si bine alimentata. E un loc fantastic pentru cei care vor sa aiba propria insula pentru o perioada de minim o saptamana.
tagomago

3) Melody Key – o insulita undeva in apropiere de coasta Floridei, in care a fost construit un boutique hotel mai degraba, nu un resort, in care oaspetii pot avea parte de propria lor insula pret de cateva zile. Bineinteles, un pic scump, dar astfel de dorinte se platesc.
melody key

4) Fregate Island Private – un resort pe insula omonima din lantul de insule Seychelles. Sunt doar 16 bungalouri pe insula, iar oaspetii au parte de serviciile unor bucatari de top, acces la garajele cu buggy-uri (masinute de teren) pentru a explora insula.
fregate island private

5) Resort pe Insula lui Orfeu, in apropierea Marii Bariere de Coral de pe coasta Australiei. Proprietarii insulei au impus regula ca ea sa poata fi vizitata maxim de 28 de persoane deodata, astfel incat sa fie un loc exclusivist, cu perioade mari de asteptare.
insula lui orfeu

6) Song Saa Private Island – nu e doar o insula privata, ci 2 (Koh Ouen si Koh Bong) unite intre ele printr-un ponton, undeva in apropierea Cambodgiei. E un loc fantastic, cu casute deasupra apei, cu un centru spa incorporat printre frumusetile naturale ale insulei.
Song Saa Private Island

7) One&Only Hayman Islands – evident, localizat pe insulele Hayman, este un resort exclusivist in care oaspetii au optiunea sa ajunga cu elicopterul sau chiar cu avionul.
one and only

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.