close
Case Celebre

Cum arata casa familiei Obama

In momentul de fata, Barrack Obama este cel mai puternic om de pe pamant, doar ca treaba e doar de moment, intrucat mandatul sau se va sfarsi in urmatoarea perioada de timp. Casa pe care o prezentam astazi pe freshhome.ro este casa familiei Obama sau, cel putin, aici se vehiculeaza ca se vor retrage Barrack si Michelle Obama, dupa ce actualul presedinte isi va fi terminat mandatul la Casa Alba.

Casa a fost listata pe piata imobiliara de profil pentru suma de 5,3 milioane de dolari si, se pare, ca va fi inchiriata sotilor Obama (cu optiune de inchiriere) cel putin pana ce fiica lor cea mai mica va termina liceul. Proprietatea a fost construita in 1928, de unde si aliura interbelica clasica americana.

casa familiei Obama 21

casa familiei Obama 20

casa familiei Obama 19

casa familiei Obama 18

casa familiei Obama 17

casa familiei Obama 16

casa familiei Obama 15

casa familiei Obama 14

casa familiei Obama 13

casa familiei Obama 12

casa familiei Obama 11

casa familiei Obama 10

casa familiei Obama 9

casa familiei Obama 8

casa familiei Obama 7

casa familiei Obama 6

casa familiei Obama 5

casa familiei Obama 4

casa familiei Obama 3

casa familiei Obama 2

casa familiei ObamaDesi este in proximitatea drumului, este bine ingradita, cu suficient spatiu pentru a permite fortelor de securitate sa patrunda pentru a asigura escorta lui Barrack Obama, chiar si dupa acesta isi va fi terminat mandatul.

Casa nu emana opulenta, ci mai degraba emana siguranta si incredere, asa cum ii sta bine unui mare om politic. Mobilata cu utilitatile necesare, fara nimic special, cu livinguri si dormitoare mari dar care la fel, nu sunt mobilate opulent, e locul perfect pentru ca actualul presedinte al SUA sa-si continue cariera politica, dar totodata sa fie si aproape de familia sa.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.