close
Hoteluri & Resorturi

Ulusaba Private Game Reserve – resort in Africa de Sud

Cred ca am mai spus-o de mai multe ori, de fiecare data cand am scris despre resorturile din Africa, cum ca ar fi o tara a contrastelor, in care saracia si opulenta sunt deopotriva intalnite. In zonele de coasta, in zonele adiacente Parcului National Kruger, se afla resorturi precum Ulusaba Private Gamere reserve, un resort in Africa de Sud menit sa-si introduca oaspetii in stilul de viata safari, dar in conditii de lux si opulenta.

Resortul despre care vorbim este unul diferit fata de cele prezentate de obicei pe freshhome.ro, iar asta deoarece nu are nimic in comun cu hotelurile clasice tocmai prin prisma faptului ca oaspetii sunt introdusi in cultura africana. Desigur, confortul e la el acasa, insa arhitectura (unica) e specifica zonei de savana, iar designul interior asisderea.
ulusaba-private-game-reserve-17

ulusaba-private-game-reserve-16

ulusaba-private-game-reserve-15

ulusaba-private-game-reserve-14

ulusaba-private-game-reserve-13

ulusaba-private-game-reserve-12

ulusaba-private-game-reserve-11

ulusaba-private-game-reserve-10

ulusaba-private-game-reserve-9

ulusaba-private-game-reserve-8

ulusaba-private-game-reserve-7

ulusaba-private-game-reserve-6

ulusaba-private-game-reserve-5

ulusaba-private-game-reserve-4

ulusaba-private-game-reserve-3

ulusaba-private-game-reserve-2

ulusaba-private-game-reserve-1
Ce e interesant la acest ansamblu e ca toate lodge-urile sunt pozitionate la o distanta destul de mare, una in apropierea unui rau din jur, de unde oaspetii pot vedea animalele care vin sa se adape, una la baza muntelui, de unde oaspetii au parte de poate ele mai frumoase apusuri de soare si altele asemanatoare.

Una dintre atractiile acestui hotel e faptul ca mai toate lodge-urile au propria terasa si au posibilitatea sa ia cina in aer liber, deseori in timp ce animalele specifice zonei de savana isi vad linistite de viata in apropiere.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.