close
Hoteluri & Resorturi

Westin Savannah Harbor Golf Resort & Spa

Westin Savannah Harbor Golf Resort & Spa e resortul american tipic: exprima opulenta, este gigantic, situat intr-o pozitie din care oaspetii sai au o priveliste mirifica, aproape de apele line are raului Savannah. Este, poate, cel mai cunoscut resort din statul american Georgia, un loc conceput special pentru cei care au nevoie de cateva zile de vacanta fara griji, intr-un loc in care (ce-i drept, pentru suma potrivita) li se vor oferi toate conditiile unei vacante de lux.

Desi nu putem vorbi despre un stil anume in ceea ce priveste designul, e conceput sa impresioneze prin grandoare si dimensiuni: paturi mari, camere asisderea, un centru spa dotat si suficient de mare cat sa concureze cu celelalte centre spa de lux, precum si un teren de golf imens, pe care au loc frecvent etape ale campionatului mondial.
Westin-Savannah-Harbor-Golf-Resort-Spa-20

Westin-Savannah-Harbor-Golf-Resort-Spa-19

Westin-Savannah-Harbor-Golf-Resort-Spa-18

Westin-Savannah-Harbor-Golf-Resort-Spa-17

Westin-Savannah-Harbor-Golf-Resort-Spa-16

Westin-Savannah-Harbor-Golf-Resort-Spa-15

Westin-Savannah-Harbor-Golf-Resort-Spa-14

Westin-Savannah-Harbor-Golf-Resort-Spa-13

Westin-Savannah-Harbor-Golf-Resort-Spa-12

Westin-Savannah-Harbor-Golf-Resort-Spa-11

Westin-Savannah-Harbor-Golf-Resort-Spa-10

Westin-Savannah-Harbor-Golf-Resort-Spa-9

Westin-Savannah-Harbor-Golf-Resort-Spa-8

Westin-Savannah-Harbor-Golf-Resort-Spa-7

Westin-Savannah-Harbor-Golf-Resort-Spa-6

Westin-Savannah-Harbor-Golf-Resort-Spa-5

Westin-Savannah-Harbor-Golf-Resort-Spa-4

Westin-Savannah-Harbor-Golf-Resort-Spa-3

Westin-Savannah-Harbor-Golf-Resort-Spa-2

Westin Savannah Harbor Golf Resort & Spa
Oaspetii acestui hotel au posibilitatea sa isi aleaga camere cu vedere la rau sau cu vedere spre gradinile din jur. Pe langa centrul spa, oaspetii mai au posibilitatea sa-si petreaca timpul pe terase si la piscine, toate la fel, supradimensionate, in cel mai pur stil american.  Unul dintre avantajele acestui fapt are la baza ca in ciuda dimensiunilor sale si a numarului mare de oaspeti, resortul nu pare niciodata aglomerat, cel putin nu intr-un mod in care sa fie deranjant cu adevarat.

PS: nu pot sa inchei acest articol fara sa pomenesc si un alt aspect. Fata de alte resorturi, acesta are si gradini exterioare, un fel de terase pe iarba, cu mese la umbra naturala a arborilor, locuri in care racoarea raului se simte, iar caldura dogoritoare parca e mai domoala.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.