close
Baie

Organizarea spatiului in baie – cateva exemple

Organizarea spatiului in baie e adesea problematica, iar asta din pricina spatiului, mai ales in apartamentele mici. De fapt, mai ales pentru cei care utilizeaza multe cosmetice, spatiul in baie nu e niciodata suficient.

Deci, cand vine vorba de organizarea spatiului in baie, din start se pune problema de doua mari aspecte: in conditiile unui mic trebuie sa primeze functionalitatea asupra designului, deci cu alte cuvinte nu putem adopta solutiile ideale in materie de design si functionalitate, ci trebuie gasite solutii care sa fie acceptabile.

Marele dezavantaj al celor care pastreaza multe cosmetice, mai ales de dimensiuni mici, e faptul ca pe langa spatiul ocupat, sunt destul de dificil de aranjat, plus ca fara un sistem bine aranjat, se poate face un haos total rapid.
organizarea spatiului in baie

organizarea spatiului in baie 2

organizarea spatiului in baie 3

organizarea spatiului in baie 4

organizarea spatiului in baie 5

organizarea spatiului in baie 6

organizarea spatiului in baie 7

organizarea spatiului in baie 8

organizarea spatiului in baie 9

organizarea spatiului in baie 10

organizarea spatiului in baie 11

organizarea spatiului in baie 12

organizarea spatiului in baie 13

organizarea spatiului in baie 14

organizarea spatiului in baie 15

organizarea spatiului in baie 16

organizarea spatiului in baie 17

organizarea spatiului in baie 18

organizarea spatiului in baie 19

organizarea spatiului in baie 20

organizarea spatiului in baie 21

organizarea spatiului in baie 22

organizarea spatiului in baie 23
Personal, cred ca baia trebuie aranjata dupa un anume sistem, in care fiecare lucru trebuie sa aiba un spatiu bine definit, nu sa fie pus acolo unde este loc pe moment. Pentru asta, cutiile sunt locul ideal, mai ales daca sunt inscriptionate cu destinatia lor.

Din ce am testat, solutia prosoapelor facute sul salveaza spatiu, dar nu atat de mult pe cat ati crede, fiind mai degraba potrivita pentru o casa in care traieste un cuplu, iar respectivele prosoape sunt mari, de baie. Daca vorbim de o casa in care traieste o familie, solutia prosoapelor facute sul nu e potrivita decat daca fiecare dormitor are baia proprie, ori in cazul in care este numai o baie si este nevoie de mai multe prosoape, ele ocupa mult prea mult spatiu.

De asemenea, rafturile subtiri si stramte sunt o solutie potrivita pentru cei care au nevoie de mai multe cosmetice, intrucat permit organizarea lor, plus ca ocupa spatiu putin si sunt intotdeauna la indemana si usor de reorganizat.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.