close
Hoteluri & Resorturi

Zighy Bay Resort – dovada vie ca nu doar in Dubai se face turism

Zighy Bay Resort a fost deschis de catre grupul hotelier Six Senses in urma cu doi ani, intr-o locatie oarecum dificila, anume in peninsula Musandam. Grupul hotelier a vrut sa arate tuturor ca nu doar in Dubai se poate face turism, cat si in alte zone mai indepartate.

Zighy Bay Resort 8

Zighy Bay Resort 7

Zighy Bay Resort 6

Zighy Bay Resort 5

Zighy Bay Resort 4

Zighy Bay Resort 3

Zighy Bay Resort 2

Zighy Bay Resort 1
Peninsula Musandam apartine de Oman, insa controlul in regiune se face impreuna cu Iran. Este un loc greu accesibil, dare care totodata, ofera niste privelisti de vis ale Golfului Persic si totodata, poate locatia ideala pentru cei care vor un concediu de lux, in care sa le fie oferita o intimitate deplina, dar in care sa aiba parte si de ceva aventura.

Cea mai mare grija a celor care merg in zona Emiratelor Arabe Unite si in general, in tarile arabe, e faptul ca mai peste tot se aplica Sharia, legea traditionala musulmana. Tocmai de aceea, niciunul dintre resort-urile din zona nu promoveaza ideea de libertate, tocmai pentru ca legile musulmane sunt destul de aspre fata de cei care le incarca. Asta nu inseamna ca nu veti fi in siguranta in Zighy Bay Resort, ci chiar din contra. Mai mult, proprietarii au vrut sa incline balanta in favoarea lor, astfel ca au obtinut si permisiunea pentru a comercializa alcool, cat si au pus accent pe servicii de calitate.

Cei care ajung aici (dupa o calatorie cu barca sau cu hidroavioanele din Dubai) se bucura de o crama extrem de bogata, de conditii moderne, de serviciile unor bucatari de top care pregatesc pana la 5 meniuri diferite in fiecare zi, dar si de aventura precum zboruri cu parapanta in tandem.

La momentul actual, bucatarul-sef este James Knight-Pacheco, cunoscut in lumea gastronomiei ca fiind unul dintre cei mai mari specialisti in prepararea mancarilor arabesti si asiatice.

Tags : resort dubai

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.