close
Idei

13 idei de pastrare a vinului

Pentru multi, a avea propria crama e doar un vis frumos cu sanse mici de a se implini. Totusi, asta nu inseamna ca pasiunea pentru vin poate fi infranata, mai ales ca el poate rezista bine si in conditiile normale de apartament, cu conditia ca sticlele sa ramana bine astupate. Pentru astazi am ales sa va prezentam 13 idei de pastrare a vinului, idei care pot fi implementate foarte usor fara investitii prea mari si care, foarte important, nu necesita conditii speciale.

pastrarea vinului 13

pastrarea vinului 12

pastrarea vinului 11

pastrarea vinului 10

pastrarea vinului 9

pastrarea vinului 8

pastrarea vinului 7

pastrarea vinului 6

pastrarea vinului 5

pastrarea vinului 4

pastrarea vinului 3

pastrarea vinului 2

pastrarea vinului
Cea mai mare problema cu care va puteti confrunta atunci cand vreti sa gasiti o metoda de a pastra vinul intr-un loc vizibil este tendinta de a crea o imagine asemanatoare cu cea a unui bar, ori cu siguranta nu vreti asta, nu-i asa? Din fericire, exista si solutii DIY, care nu necesita mari investitii, ci doar putina indemanare.

Cel mai usor proiect pe care il puteti face in maxim o ora e o masuta de cafea alcatuita in tuburi cilindrice din PVC cu diametru mediu (cat sa incapa o sticla de vin de 750ml-1 litru). Tuburile se lipesc intre ele, iar deasupra se pune o sticla groasa. E un proiect foarte simplu, care poate fi personalizat in mai multe feeluri si care in ciuda simplitatii sale, poate arata foarte bine.

Sigur, depinde mult si vin, dar si de design-ul casei. Unele dintre ideile de mai sus pot fi incorporate cam in orice stil, insa nu toate, dupa cum bine se poate vedea in colectia de mai sus. Personal, suportul nostru preferat este cel din poza 9. E usor de pus in practica, e elegant si se incadreaza cam in orice stil.

Tags : depozitarea vinului

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.