close
Idei

20 de dormitoare moderne – idei pentru casele voastre!

Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie. Ganditi-va cat de confortabil e patul vostru de acasa si cum era cel din urma cu cativa ani sau cum erau paturile pe care dormeau parintii si bunicii nostri. Adevarul e ca dormim mai bine de o treime din viata, deci nevoia ca dormitorul, in speta patul si pernele, sa fie cat mai confortabile este una pregnanta, iar eventualele investitii in confortul vostru se justifica pe termen lung, chiar daca adesea par o investitie semnificativa.

Pentru astazi v-am pregatit un set de 20 de dormitoare moderne, majoritatea din trenduri de anul acesta si pentru anul viitor, dar in esenta, se pot vedea cateva caracteristici comune, care paradoxal, nu cred ca s-au schimbat peste ani: paturi joase si late, fie pe blat de lemn, fie pe suporturi care nu ar mai trebui sa fie de metal de proasta calitate, ci din metal solid, care sa reziste si care nu doar sa dea impresia de trainic.
dormitoare-moderne-2

dormitoare-moderne-3

dormitoare-moderne-4

dormitoare-moderne-5

dormitoare-moderne-6

dormitoare-moderne-7

dormitoare-moderne-8

dormitoare-moderne-9

dormitoare-moderne-10

dormitoare-moderne-11

dormitoare-moderne-12

dormitoare-moderne-13

dormitoare-moderne-14

dormitoare-moderne-15

dormitoare-moderne-16

dormitoare-moderne-17

dormitoare-moderne-18

dormitoare-moderne-19

dormitoare-moderne-20

dormitoare-moderne

Eu, unul, militez pentru tablii largi de pat, dar nu lasate goale, ci acoperite de un material de o duritate variabila. Sunt un bun suport pentru spate, iar asta e un mare avantaj pentru cei care mai citesc seara inainte de culcare si vor sa se asigure ca nu adorm sau care pur si simplu vor sa stea confortabil.

In casele open space nu e neaparat ca dormitoarele sa fie separate printr-o usa, insa ar trebui sa fie demarcate cumva de restul locuintei, plus ca trebuie sa existe ceva care sa asigure o intimidate minima. Altfel, vad ca se merge tot pe paturi joase si largi, pentru ca in definitiv, indiferent de trenduri si de ce spun revistele de arhitectura si de design interior, confortul personal primeaza.

 

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.