close
Bucatarii

Forme geometrice in bucatarie

Unul dintre cele mai interesante concepte folosite din ce in ce mai mult in bucatariile obisnuite are la baza formele geometrice. De ce sa avem forme geometrice in bucatarie, mai ales daca vorbim de bucatarii moderniste? In primul rand, sa fim intelesi, geometria este un capitol larg, dar aruncati un ochi peste pozele de mai jos sa vedeti ca exista destul de multe avantaje:

1) geometria, mai precis folosirea ei inteligenta, permite implementarea unor solutii (inteligente) de a introduce in bucatarii aparatura necesara astfel incat sa fie deplin functionale. Chiar si in bucatariile mici, tot se gasesc solutii cu un pic de planning.

2) intr-o bucatarie in care e evident ca s-a mers pe un tot unitar alcatuit din forme geometrice, impactul vizual da impresia de compact, de bine organizat, de functionalitate. In plus, se poate jongla cu culorile, precum in cazul primei poze de mai jos. Se pot obtine puncte focale mult mai usor, ori asta e un mare avantaj, intrucat nu mai necesita alte accesorii care sa ffie puncte de culoare.
forme-geometrice-in-bucatarie-25

forme-geometrice-in-bucatarie-24

forme-geometrice-in-bucatarie-23

forme-geometrice-in-bucatarie-22

forme-geometrice-in-bucatarie-21

forme-geometrice-in-bucatarie-20

forme-geometrice-in-bucatarie-19

forme-geometrice-in-bucatarie-18

forme-geometrice-in-bucatarie-17

forme-geometrice-in-bucatarie-15

forme-geometrice-in-bucatarie-14

forme-geometrice-in-bucatarie-13

forme-geometrice-in-bucatarie-12

forme-geometrice-in-bucatarie-11

forme-geometrice-in-bucatarie-10

forme-geometrice-in-bucatarie-9

forme-geometrice-in-bucatarie-8

forme-geometrice-in-bucatarie-7

forme-geometrice-in-bucatarie-6

forme-geometrice-in-bucatarie-5

forme-geometrice-in-bucatarie-4

forme-geometrice-in-bucatarie-3

forme-geometrice-in-bucatarie-2

forme-geometrice-in-bucatarie
3) In functie de stilul de decor ales, e mult mai usor de implementat solutii moderniste. Asta inseamna ca, daca nu vreti sa adoptati un stil retro, cu un pic de planning si cu un buget bine stabilit, va puteti face bucataria conform trendurilor sau va puteti adapta la ele, macar in mare.

4) Personal, consider ca bucataria delimitata de forme geometrice e mult mai usor de delimitat de restul casei, mai ales intr-o casa open space.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.