close
Idei

Bai de lemn – o colectie superba pe care trebuie sa o vedeti

Lemnul nu e nici pe departe pe atat de apreciat precum merita. Prea multa lume pleaca de la ideea ca nu poate folosi acest material in anumite locuri ale casei, tocmai pe motivul ca el este distrus in timp de catre umiditate. Intr-adevar, lemnul netratat poate fi vatamat in timp de apa, insa asta nu inseamna ca el nu poate fi tratat, lacuit, astfel incat sa fie rezistent pana si focului.

bai de lemn 17

bai de lemn 16

bai de lemn 15

bai de lemn 14

bai de lemn 13

bai de lemn 12

bai de lemn 11

bai de lemn 10

bai de lemn 9

bai de lemn 8

bai de lemn 7

bai de lemn 6

bai de lemn 5

bai de lemn 4

bai de lemn 3

bai de lemn 2

bai de lemn
Pentru articolul de astazi v-am pregatit o colectie de cazi si bai de lemn, care, speram noi, o sa va dovedeasca utilitatea acestui material. Nu uitati ca noi oricum folosim de multe ori diferite tipuri de lemn (de fapt PAL) pentru mobilierul din baie, fara ca el sa se strice neaparat prea usor.

Lemnul are 2 mari avantaje:
1) arata bine si poate fi folosit in orice incapere fara sa dea impresia ca e un material care nu se incadreaza in imaginea generala a camerei;
2) e usor, deci poate fi folosit ca material principal chiar si pe structurile sensibile.

In plus, e foarte usor de prelucrat. Tehnicile moderne de modelare a lemnului permit curbarea si sculptarea lui, precum si folosirea acestui material in toate felurile posibile.
Apoi, chiar daca suntem obisnuiti ca lemnul sa fie materialul de baza pentru dulapuri mari si groase, pozele de mai sus sunt dovada vie ca el poate fi folosit si in moduri creative in bai, ca material de baza chiar si pentru cazi.

Tags : bai de lemn

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.