close
ArhitecturiCase & Vile

Casa lunii iunie 2013, in peninsula Sandbanks

Pentru cei care nu stiu, peninsula Sandbanks din Anglia este catalogata ca fiind al patrulea cel mai scump loc din lume pentru amenajarea unei case, nu din cauza unor conditii neprielnice, ci pentru ca zona e “populata” de casele unor vedete si fotbalisti din Premier League, motiv pentru care pretul terenurilor a crescut extrem de mult in ultimii 20 de ani.

Astazi va prezentam o casa recent construita in aceasta zona, care prin design-ul superb, atat interior cat si exterior, a fost catalogata drept casa lunii iunie 2013 in mai multe reviste de arhitectura si design interior.

sandbanks 9

sandbanks 8

sandbanks 7

sandbanks 6

sandbanks 5

sandbanks 4

phpaide.com alt=”sandbanks 3″ src=”http://freshhome.ro/wp-content/uploads/sandbanks-3.jpg” width=”600″ height=”400″ />

sandbanks 2

sandbanks
Desi tendinta generala este de a considera doar proprietatile mari si bine amenajate… de lux, aceasta vila este exact exceptia de la regula. E o casa contemporana cu o arhitectura superba si cu niste amenajari interioare si mai si, dupa cum se poate vedea in pozele de mai sus.
Situata in zona portului, vila ofera o priveliste superba si mereu schimbatoare. Pentru a fi in ton cu proprietatile vecine, proprietarii impreuna cu arhitectii au gandit design-ul general cu ferestre mari, cu pereti despartitori din sticla in toate cele trei etaje.
Chiar daca terenul disponibil este relativ mic, proprietarii s-au decis pentru amenajarea unei piscine in partea din fata a casei, precum si pentru amenajarea unor dormitoare luxoase cu pereti exteriori (doar cei care dau spre mare, pentru o priveliste mai buna) din sticla.

La parter, peretii interiori au fost eliminati acolo unde a fost posibil pentru a crea un spatiu de luat masa imens chiar in aproprierea locului in care se gateste, iar la al doilea etaj a fost amenajata o mini sala de cinema cu 8 locuri, suficiente pentru proprietari si pentru un grup mic de prieteni.
La ultimul etaj, proprietarii si-au amenajat dormitorul principal, o mica sala de sport, precum si o terasa cu piscina.
Frumos, nu?

Tags : casa lunii

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.