close
BirouriIdei

Birourile inovative ale celor de la DK Project

Astazi va prezentam ceva special. Oarecum departe de articolele pe care le postam pe freshhome.ro, astazi va aratam un concept futurist, dar care a fost pus in practica undeva in mijlocul Moscovei.

dk 10 dk 9 dk 8 dk 7 dk 6 dk 5
Ceea ce vedeti in pozele atasate acestui articol e de fapt un showroom de prezentare a produselor celor de la DK.Project. Pentru cei care nu au auzit de acest brand, ei sunt specializati pe crearea de mobilier de lux, special conceput pentru segmentul high-end a Moscovei (si nu numai).

Showroom-ul a fost deja prezentat in mai multe reviste de arhitectura, fiind intr-adevar unul dintre proiectele care merita promovate. Ideea in sine a fost de a combina arhitectura unui spatiu de munca modern cu notiunea de showroom, tocmai pentru a arata potentialilor clienti cat de comfortabile si cat de bine pot sa arate produsele DK.

De asemenea, o alta idee promovata a fost influenta luminilor asupra mobilierului. Dupa cum puteti vedea, mobilierul pare total diferit in conditii diferite de luminozitate. Pentru a ilustra acest efect, cei de la DK au folosit mai multe componente de iluminat, fiecare dintre ele atacand alte unghiuri si avand alte nuante. O culoare calduroasa e ideala pentru un birou de lucru, pe cand o culoare asemanatoare celei de neon pare sa aduca mai mult cu o cladire nationalizata.

dk 4 dk 3 dk 2 dk
Tags : birou dk project

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.