close
Idei

Case portabile – o solutie ieftina de camping si nu numai

Marturisim ca am vazut destul de multe case prefabricate, insa niciunele nu ne-au impresionat la fel de mult ca cele pe care o sa vi le prezentam astazi. Construite de cei de la Nomadic Resorts, micile casute sunt relativ usor de transportat si de montat, plus ca nu necesita prea mult spatiu.

nomadic resorts 7

nomadic resorts 6

nomadic resorts 5

nomadic resorts 4

nomadic resorts 3

nomadic resorts 2

nomadic resorts
Design-ul lor e inspirat din comportamentul omizilor. Asa cum ele se misca usor fara sa deranjeze frunzele prin greutatea lor, aceste case, sau mai bine zis adaposturi, sunt special concepute sa nu cantareasca mult, sa poata fi amplasate oriunde (dupa cum se vede in pozele de mai sus, si in desert, dar si in padure) exista spatiu drept.

Pe lungime, o astfel de casuta masoara maxim 10 metri, cu mentiunea ca ele pot fi facute la comanda si in versiune mai mica. Partea interesanta e ca, in ciuda aspectului fragil, ele au si suporturi pentru baterii solare, precum si pentru televizor si aer condtionat pe dinauntru. Mai mult, fiecare casuta este compartimentata astfel incat sa aiba un dormitor, o baie si un spatiu pentru birou, in care se poate amplasa chiar si un router pentru cei care vor sa munceasca chiar si in vacante.

Din punctul nostru de vedere, aceasta creatie e de-a dreptul fantastica. Practic, e solutia ideala pentru camping, dar nu numai. Poate fi si o casuta de vacanta numai buna pentru un cuplu tanar, precum si pentru oricine are un spirit aventurier inca in functiune. Voi ce credeti?

Tags : Case portabile

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.