close
Idei

Camere gri – idei de decor pentru casele voastre

Stiti de ce griul e in continuare folosit? Pentru ca este una dintre cele mai usor de folosit culori si tot una care are nevoie de mentenanta minimala. De asemenea, sunt minim 50 de nuante de gri (sper ca ati prins referinta) cu care puteti lucra, iar oferta de produse de aceasta culoare, cat si combinatiile posibile sunt intr-un numar nelimitat.

Astazi vorbim despre camere gri si despre combinatiile posibile de culori. In principiu, scopul vostru este sa evitati monotonia, deci din start nu puteti avea aceleasi nuante peste tot in casa, nici macar voit, pur si simplu pentru ca griul in exces devine deprimant, lucru dovedit de neurologi.

Personal, sunt adeptul combinatiilor de culori inchise, cu conditia ca in camera respectiva sa fie puncte focale ceva mai deschise sau macar sa fie o luminozitate buna.
camere-gri-25

camere-gri-24

camere-gri-23

camere-gri-22

camere-gri-21

camere-gri-20

camere-gri-19

camere-gri-18

camere-gri-17

camere-gri-16

camere-gri-15

camere-gri-14

camere-gri-13

camere-gri-12

camere-gri-11

camere-gri-10

camere-gri-9

camere-gri-8

camere-gri-7

camere-gri-6

camere-gri-5

camere-gri-4

camere-gri-3

camere-gri-2

camere-gri

Un alt avantaj ar fi faptul ca griul e o culoare potrivita pentru toate tipurile de camere, inclusiv bucatarii, bai, dormitoare, livinguri sau chiar sali de sedinta. In cazul bailor si al bucatariilor, griul e o culoare buna pur si simplu pentru ca nu se vad atat de usor firele de praf ca pe alb sau pe negru si nici zgarieturile, fiind o culoare care are nevoie de mentenanta minimala.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.