close
Idei

Camere media – cateva sfaturi si idei

Ne-ati tot auzit, poate aici, poate pe pagina de facebook a freshhome.ro, vorbind despre camera media. Astazi o sa discutam un pic despre ce inseamna camere media si despre avantajele lor. In primul rand, in mod ideal, camera media este strict pentru ascultat de muzica de calitate inalta, pentru vizionat de filme, evenimente sportive si asa mai departe. Teoretic, nu ar trebui sa se desfasoare alte activitati, insa stim ca in casele obisnuite nu prea se poate implementa asa ceva.

Tocmai de aceea am introdus in colectia de mai jos, atat camere media din locuinte cu o valoare de ordinul milioanelor de dolari, cat si livinguri special amenajate pentru activitati descries mai sus.
camere-media-14

camere-media-13

camere-media-12

camere-media-11

camere-media-10

camere-media-9

camere-media-8

camere-media-7

camere-media-6

camere-media-5

camere-media-4

camere-media-3

camere-media-2

camere-media

Exista doua versiuni traditionale: prima e cea in care o astfel de camera e amenajata asemeni unei sali de cinema, insa o astfel de solutie necesita un proiector de buna calitate, spatiu mult, dar si o inaltime considerabila, pentru ca fotoliile trebuie amenajate pe diferente de nivel, iar solutia a doua ar fi achizitionarea unui televizor flat screen de rezolutie mare si cu o diagonala ceva mai mare, tocmai pentru a inlocui cumva ideea de sala de cinema.

Indiferent de solutia aleasa, trebuie sa tineti cont de un aspect: trebuie sa aveti sufficient spatiu, astfel incat distanta dintre ochi si ecran/display/panza de proiector sa nu fie atat de mare incat sa va oboseasca ochii, pentru ca asta reduce substantial experienta utilizatorilor in camera respective, plus ca are efecte negative asupra ochilor pe termen lung.

Cel mai mare avantaj e ca astfel de camere nu prea exista, mai ales in Romania, deci daca gasiti spatiu pentru asa ceva in locuinta voastra, puteti fi siguri ca ii creste substantial valoarea de cumparare, pur si simplu gratie unicitatii.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.