close
Idei

Canapele si paturi pentru exterior de la Skyline Design

Desi nu e prezenta in Romania, firma Skyline Design este una dintre cele mai cunoscute companii producatoare de mobila pentru exterior. Pentru astazi v-am ales cateva poze reprezentantive pentru munca lor, anume cateva canapele si paturi pentru exterior.

canapea exterior 4

canapea exterior 3

canapea exterior 2

canapea exterior

pat pentru exterior 2

pat exterior
Ca fapt divers, Skyline Design are ca scop primar producerea unui mobilier de lux, atat pentru exterior, cat si pentru interior. In exemplele de mai sus aveti cele mai populare modele de canapele si paturi pentru exterior, anume modelele Iglu si Spartan. Ele sunt facute din materiale reciclabile, rezista sub actiunea apei si pot suporta o greutate de peste 300 de kilograme; bineinteles, ele au si o forma moderna, special conceputa pentru a se incadra in peisajul oricarei gradini sau terase.

Design-ul inteligent al modelelor de mai sus ofera practic un spatiu umbrit si confortabil unui numar mai mare de oameni si poate fi folosit drept locul perfect de petrecere a timpului liber. Toate modelele de mai sus pot fi amplasate oriunde atat timp cat exista un spatiu solid, fara ca umezeala sa afecteze in vreun fel structura de rezistenta. Din contra, dupa cum puteti vedea in pozele de mai sus, respectivele paturi pentru exterior pot fi puse fara probleme pe pontoane sau la marginea piscinelor.

In plus, la cerere, cei de la Skyline Design pot face in asa fel incat partea superioara sa fie detasabila, lucru care transforma respectivele paturi/canapele in locuri perfecte de observare a stelelor in noptile senine si calduroase.

Noua ne-au placut. Voi ce ziceti?

Tags : mobila skyline design

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.