close
IdeiPiscine

Piscine exterioare: 20 de super idei de amenajare

Daca vorbim de piscine exterioare, atunci cu siguranta vorbim de un lux pe care putina lume si-l poate permite, nu neaparat din punct de vedere financiar (caci dupa cum am mai vorbit pe freshhome.ro, amenajarea unei piscine nu este foarte scumpa), cat mai mult din punct de vedere fizic. Fizic vorbind, cei mai multi oameni nu au suficient loc pentru a-si amenaja o piscina.

Pentru astazi v-am pregatit o colectie de 20 de super idei de amenajare, poze care, speram noi, o sa va inspire.

piscina exterioara 20

piscina exterioara 19

piscina exterioara 18

piscina exterioara 17

pisina exterioara 16

piscina exterioara 15

piscina exterioara 14

piscina exterioara 13

piscina exterioara 12

piscina exterioara 11

piscina exterioara 10

piscina exterioara 9

piscina exterioara 8

piscina exterioara 7

piscina exterioara 6

piscina exterioara 5

piscina exterioara 4

piscina exterioara 3

piscina exterioara 2

piscina exterioara
Dupa cum vedeti, nu intotdeauna e nevoie de spatiu foarte mare pentru amenajarea unei piscine exterioare. Chiar daca spatiul nu o permite, se poate opta pentru un model longitudinal si relativ ingust sau doar pentru amenajarea unei cazi de baie exterioare sau pentru un jacuzzi exterior.

Inainte de a incepe demersurile pentru amenajarea unei piscine, e bine de stiut ca de multe ori aceasta este o constructie definitiva. Daca un jacuzzi poate fi mutat/vandut cu o relativa usurinta, o piscina nu poate fi dezasamblata cu la fel de multa usurinta. Asadar, inainte de a incepe orice demers, ganditi-va daca merita sa folositi spatiul alocat, mai ales ca cel mai probabil, el va fi ocupat si peste cativa ani.

Apoi, indiferent de ce ar spune lumea/vecinii/specialistii, totul trebuie sa se rezume la confortul vostru. Asadar, functionalitatea primeaza in detrimentul design-ului, desi recomandat ar fi sa ganditi o forma care sa se incadreze in peisajul curtii. Unii opteaza pentru un design care sa imite o piscina naturala, in timp ce unii aleg o forma mai clasica. Care e de preferat? Oricare ofera un confort mai sporit, mai ales ca, cel putin daca ne referim la o piscina de mici dimensiuni, ea este construita strict pentru a fi folosita intr-un cadru intim.

Tags : piscine exterioare

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.