close
Idei

Corturi de nunta – idei de amenajare si nu numai

Astazi vorbim despre corturi de nunta si despre cum ele sunt adesea o alternativa mult mai buna decat salile traditionale de nunti. De ce? Pentru ca au deseori un pret de inchiriere mai bun decat salile, sunt mult mai aerisite si, cumva, parca contribuie destul de mult la crearea unei atmosfere romantice, plina de caldura, asa cum trebuie sa fie o nunta reusita.

Sigur, au dezavantajul ca pot fi folosite doar pe perioada anotimpului cald, asta cel putin in Romania, dar prezinta cateva avantaje pe care salile obisnuite nu le ofera. De exemplu, aerisirea naturala e mult mai buna si, cel putin in cazul nuntilor de noapte, confortul termic e mult mai mare. Pe timp de zi nu prea putem spune acest lucru, mai ales pentru nuntile de zi, dar oricum, cei care aleg o nunta intr-un cort cu siguranta iau in calcul si acest aspect.

Mai jos v-am pregatit 20 de poze cu corturi de nunta, cu decoratii si forme diferite, astfel incat sa vedeti ce vi s-ar potrivi mai bine.
corturi de nunta 20

corturi de nunta 19

corturi de nunta 18

corturi de nunta 17

corturi de nunta 16

corturi de nunta 15

corturi de nunta 14

corturi de nunta 13

corturi de nunta 12

corturi de nunta 11

corturi de nunta 10

corturi de nunta 9

corturi de nunta 8

corturi de nunta 7

corturi de nunta 6

corturi de nunta 5

corturi de nunta 4

corturi de nunta 3

corturi de nunta 2

corturi de nunta
Exista mai multe variante de corturi, in functie si de numarul de persoane invitate. Cele mai multe restaurante ofera de regula corturi pe schela metalica, potrivite pentru un numar modic de persoane, dar cu siguranta se pot gasi solutii pentru toate tipurile de nunti. Se spune ca o nunta, cu cat e mai mica, cu atat e mai reusita, pe principiul ca invitatii cu siguranta ar fi prieteni buni intre ei.

Desigur, in Romania se practica nuntile mari si din ratiuni financiare, dar oricum. Trebuie luata in calcul si vremea rea, mai ales ca astfel de nunti sunt planificate cu luni intregi inainte, inainte sa fie posibila macar vreo prognoza. Totusi, cum ziceam, nuntile in corturi se fac de obicei in lunile de vara, in perioade in care sunt sanse reduse de precipitatii.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.