close

Pentru ca este weekend, iar vremea de afara inca ne permite avem escapade va propunem o iesire in natura cu cortul. Sunt locuri special amenajate  pentru a campa sau daca vreti sa fugiti de civilizatie sigur veti gasi un loc unde sa va asejati cortul.Va mai amintiti momentele cand mergeam la bunici la tara si ne faceam corturi din cearsafurile sau paturile gasite prin casa? Ne intalneam cu ceilalti copii de varsta noastra si reuseam sa cream cele mai frumoase locuri de joaca. Cu toate ca bunica se plangea mereu ca ii stricam cearsafurile, pentru noi nu conta. Eram fericiti si ne bucuram de fiecare moment.

Ei bine acele vremuri au trecut, iar in zilele noastre corturile au design-uri extravagante, ba chiar pot foarte bine sa inlocuiasca o camera de dormit. Sunt spatioase, dotate cu tot ceea ce avem nevoie pentru o noapte linistita in inima naturii. Acestea pot fi amplasate si in curtea din spatele casei si cu siguranta va veti simti liberi din nou macar pentru o noapte. Acum corturile au partea superioara transparenta. Sunt ideale pentru a petrece o seara cu persoana iubita si sa admirati cerul instelat fara sa va ganditi la tantari sau alte insecte nedorite.

Au aparut si corturile care pot fi suspendate in copaci. Ele vor reusi sa inlocuiasca acea casuta in copac pe care ne-o doream in copilarie. Trebuie sa multumim celor care s-au gandit sa ne ofere un confort ridicat pentru o iesire cu cortul.

Vom vedea impreuna, in galeria de mai jos, cateva exemple de corturi adaptate la tendintele secolului XXI:

cort_familie

cort1

cort_masina

cort_camping

cort_transparent

cort2

Tags : cort 2 persoanecort ieftincort okaziicort pe plajacort pretcupoaneidei de weekendreducerivacante

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.