close
Idei

Da viata casei tale! Foloseste culoarea rosie pentru decor!

Culoarea rosie, desi una foarte puternica, poate schimba radical modul in care arata casa in care locuiti. Indiferent de modul in care vreti sa o folositi, fie vreti sa o utilizati pe post de culoare dominanta sau de contrast, ea poate scoate casa voastra din tiparele clasice, dupa cum veti vedea in cele 20 de poze de mai jos. Adevarul e ca, prin natura ei, fiind o culoare foarte puternica, trebuie sa aveti grija la modul de utilizare, tocmai pentru ca e foarte usor ca design-ul camerei/casei sa devina kitschos, ori asta este exact ceea ce noi vrem sa evitam.

rosu 20

rosu 19

rosu 18

rosu 17

rosu 16

rosu 15

rosu 14

rosu 13

rosu 12

rosu 11

rosu 10

rosu 9

rosu 8

rosu 7

rosu 6

rosu 5

rosu 4

rosu 3

rosu 2

rosu 1
Marele avantaj al acestei culori e faptul ca are o multime de nuante utilizabile si ca nu necesita ingrijire foarte multa. In plus, poate fi folosita si pentru exterior, ce-i drept, intr-un numar de posibilitati mai restranse, in mare parte pentru ca nu vreti (cu siguranta!) sa treceti de o anumita limita de excentricitate.

Daca vreti sa folositi culoarea rosie pentru contrast, atunci cea mai la indemana metoda este sa o asociati unei culori deschise, de preferinta unei camere in care culoarea dominanta este cea alba. Combinatia alb-rosu este de bun gust, este eleganta si, foarte important, va fi la fel si peste ani.

De asemenea, in cazul in care spatiul va permite si sunteti decisi ca vreti o schimbare radicala, tapetarea unui perete sau vopsirea lui intr-o nuanta puternica de rosu va face ca respectiva camera sa arate foarte interesant, mai ales daca restul peretilor vor fi albi. Pentru a accentua efectul vizual, noi va recomandam sa amplasati si 2-3 obiectie de aceeasi culoare, dar asta este numai la latitudinea voastra.

 

 

Tags : design rosu apartament

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.