close
BirouriMobila

Alte spatii de lucru pentru cei care lucreaza de acasa

Pentru ca e duminica seara si pentru ca maine incepe o noua zi de lucru, va prezentam pentru articolul de astazi cateva idei care, speram noi, o sa va inspire, mai ales ca ele sunt relativ usor de pus in practica pentru cei care sunt dispusi sa-si imbunatateasca spatiul de lucru. Sigur, desi articolul e dedicat celor care lucreaza de acasa, oricine are control asupra spatiului de lucru le poate implementa.

Inainte de a va arata colectia de poze pregatite pentru astazi, va invit sa aruncati un ochi si peste articolele precedente, mai ales ca am mai abordat de cateva ori tema birourilor dedicate celor care lucreaza de acasa.
birou acasa 15

birou acasa 14

birou acasa 13

birou acasa 12

birou acasa 11

birou acasa 10

birou acasa 9

birou acasa 8

birou acasa 7

birou acasa 6

birou acasa 5

birou acasa 4

birou acasa 3

birou acasa 2

birou acasa
Nu intotdeauna e necesar ca biroul de lucru sa fie intr-o casa pentru a avea parte si de o priveliste superba. Desi e infinit mai usor de amenajat un spatiu de lucru asupra caruia aveti control complet, se pot gasi solutii si pentru cei care stau la bloc. Totusi, din experienta proprie, in cazul in care va doriti un birou de unde sa puteti admira panorama imprejurimilor, atunci el trebuie amplasat fie la inaltime, fie spre o zona linistita. Altfel, forfota orasului va poate distrage atentia, facand ca productivitatea sa aiba de suferit.

Un alt lucru pe care trebuie sa-l mentionam are legatura cu simplitatea biroului. A se observa ca pe mai toate birourile de mai sus accesoriile lipsesc cu desavarsire, singurele lucruri pastrate fiind obiectele necesare lucrului. Pentru ca atentia sa fie distrasa cat mai putin, acest lucru e esential, mai ales in conditiile in care orice pauza repetata duce la scaderea drastica a cuantumului de sarcini rezolvate dintr-o singura zi.

Tags : birouri apartament

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.