close
Idei

Decoratiuni feng shui – 25 de idei pentru casele voastre!

Tema decoratiunilor feng shui nu e pentru prima data abordata pe acest site in cadrul acestui articol, avand deja de destul de mult timp cititori interesati de aceasta tema. Totusi, pentru ca in permanenta e nevoie de idei noi, ne-am gandit sa venim cu alte 25 de idei de decoratiuni feng shui, tocmai pentru a va echilibra energetic casele si pentru a va aerisi viata cat de cat.

Acum, si daca nu credeti in principiile feng shui, asta nu inseamna ca nu puteti implementa cateva dintre ideile de mai jos, mai ales ca multe dintre aplicabilitatea acestor principii in domeniul decoratiunilor interioare presupune implementarea unor solutii de bun simt, pe care poate le folositi involuntar pur si simplu pentru ca asa vi se pare natural.

De exemplu, in cazul caselor, se recomanda ca asezarea sufrageriei sa fie neaparat intr-o camera cu cel putin 2 pereti exteriori si cu ferestre mari, tocmai ca energiile pozitive sa poata circula liber, atat pe interior, cat si pe exterior. Se recomanda evitarea amplasarii sufrageriei sau a livingului in mijlocul locuintei, tocmai pentru ca impovareaza circulatia energiilor.


De asemenea, principiile spun ca in arhitectura casei nu ar trebui sa fie usi care sa se priveasca reciproc, deoarece se creaza un tunel energetic in care spatiile adiacente sunt deprivate de qi, respectiv de energia pozitiva.

Orice camera in stilul feng shui trebuie sa dea dovada de spatiu si in niciun caz nu trebuie sa fie aglomerata. De asemenea, daca vreti un televizor in living, atunci acesta ar trebui sa fie plasat fie pe peretele nordic, fie pe peretele sudic. Se spune ca daca televizorul e pe peretele din nord, se spune ca acea camera se afla sub cele mai bune auspicii, in timp ce daca televizorul se afla pe peretele sudic ar trebui sa atraga faima si respect.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.