close

Halloween-ul este luna acesta pe data de 31, iar din moment ce noi deja am trecut de jumatatea lunii, ar trebui sa ne gandim cum vom petrece si cum ne vom decora casa. Trebuie sa gasiti solutii inventive pentru a va speria musafirii si sa le oferiti atat lor cat si voua o petrecere de neuitat!  Trebuie sa creati o atmosfera din povestile de groaza unde decorurile cu vrajitoare si scheleti trebuie sa fie la ele acasa!

Va sfatuim sa mergeti in magazinele adresate persoanelor care asculta rock gothic. Cu siguranta aici veti gasi cranii in toate culorile si dimensiunile posibile. Pentru acest tip de muzica tema principala este moartea. Veti putea sa va concepeti propria vizuina sau grota am putea sa ii spunem care trebuie suficient de infricosatoare si sa ii faca pe musafiri sa intre in atmosfera acestei sarbatori atat de celebra in America. Pentru un efect si mai morbid trebuie sa stiti cum sa alegeti si luminile. Acestea pot sa fie foarte obscure sau sangerii. Sangele este o alta tema care nu trebuie sa lipseasca din acest peisaj.

idei-decor-halloween (1)

idei-decor-halloween (2)

idei-decor-halloween (3)

idei-decor-halloween (4)

idei-decor-halloween (5)

idei-decor-halloween (6)

idei-decor-halloween (7)

idei-decor-halloween (8)

idei-decor-halloween (9)

Seria de elemente care nu trebuie sa lipseasca sunt craniile, vrajitoarele, panzele de paianjeni si dovlecii. De cel mai mare efect sunt jocurile cu panjele de paianjeni artificiale peste tot prin casa si pe alocuri sa inserati si paianjeni care atarna.

Exteriorul casei trebuie sa fie cat mai infricosator sa transmita intrarea intr-un tunel al groazei. Puteti sa puneti petre funerare, papusi ce intruchipeaza mortii care ies din morminte, scheleti sau personajele celebre din filmele horror ale tuturor timpurilor. V-am spus si mai devreme ca luminile sunt cele care completeaza atmosfera finala. La exterior va puteti juca cu nuantele reci sau sa puneti unele sangerii. Va puteti juca cu cele sangerii si sa imbracati casa astfel incat sa para ca este o scurgere continua a sangelui pe peretii ei.

decorare-casa-halloween (1)

decorare-casa-halloween (2)

decorare-casa-halloween (3)

decorare-casa-halloween (4)

decorare-casa-halloween (5)

decorare-casa-halloween (6)

decorare-casa-halloween (7)

decorare-casa-halloween (8)

decorare-casa-halloween (9)

decorare-casa-halloween (10)

Stim ca vreti ca atmosfera sa fie cu adevarat infricosatoare. Pentru aceasta va sfatuim sa va inchiriati o masina de facut ceata si sa alegti o coloana sonora morbida, poate chiar cea din familia Adams. Si daca tot am adus aminte de aceasta celebra familie a desenelor animate si a filmelor incercati sa reproduceti anumite scene de acolo. Probabil sunt cel mai bun exemplu de episoade horror dar si putin amuzante in acelasi timp. Pentru ca nu trebuie ca invitatii sa stea crispati trebuie sa creati totul in asa fel incat sa se sperie la inceput, dar apoi sa fie o atmosfera destinsa si de distractie.

O data ce ati cumparat toate obiectele de decor si ati creat casa groazei trebuie sa mergeti sa va inchiriati cel mai tare costum. Doar sunteti gazdele! Voi trebuie sa fiti acolo pentru a da tonul distractiei si a o intretine pe toata durata ei.

Fresh Home va ureaza petrecere frumoasa de Halloween si va asteapta cu poze din acea seara!

Tags : accesorii pentru halloweencostum halloweenfilm de groazafilm de groaza celebrufilme de groazalocatii halloweenpetrecere halloweentraditii hallloween

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.