close

Cultura si stilul decor gotic8

decor gotic7
decor gotic6

decor gotic5

decor gotic4

decor gotic3

decor gotic2

decor gotic1

Exista foarte multe tipuri de gotic cum ar fi: traditional, Victorian, vampir, romantic sau cu cranii si flacari. Probabil lista ar continua daca am sta si am cauta in toata istoria acestui gen. Puteti sa il combinati cu orice tip de design pe care doriti sa il aveti pentru casa voastra.

Stilul traditional gotic este cunoscut pentru caracteristicile sale arhitecturale complexe, cum ar fi arcadele ascutite sau bolti cu nervuri. Un interior in stil gotic ar trebui sa includa detalii similare arhitecturale cum ar fi arcele si trebuie sa emane o atmosfera care seamana cu arhitectura de epoca, castelele si catedralele acelor vremuri.
Tema principala a zugravirii peretilor trebuie sa fie piatra si aspectul de medieval pe care il creeaza. Puteti alege dintr-o varietate de nuante de pictura cum ar fi gri, gri – albastru, bej, cafeniu cu nuante de negru pentru a sublinia marginile de piatra. Si pentru a completa imaginea puteti folosi tot felul de tesaturi si tapitetii lungi care sa fie atarnate pentru un aspect dramatic.

Piese de mobilier trebuie sa fie de epoca, cu candelabre si obiecte decorative din fier forjat. Lenjeriile de pat trebuie sa aiba fie cu modele de culoare neagra sau rosu sangeriu.

Puteti crea foarte usor un stil gotic, numai ca trebuie sa fiti atenti cum va jucati cu elementele si sa nu exagerati in asezarea obiectelor dramatice!

Tags : apartamentaspect dramaticaspect goticdesignidei designidei redecoraremobila baiemobila bucatariemobila dormitormobila goticamobila sufragerienegruredecorarestil gotic

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.