close
Idei

Idei de amenajare a unei biblioteci in locuinta personala

Bibliotecile nu au fost niciodate amplasate in locuinte doar pentru uzul lor practic. Luand in considerare ca, prin definitie, ele cer spatii mari, bibliotecile devin piesele centrale ale unei camere, astfel ca toate celelalte accesorii si piese de mobilier trebuie sa fie in acelasi ton, sau cel putin sa aiba un design care sa se incadreze in imaginea generala a camerei.

Daca aruncati o privire pe revistele de design interior de anul acesta, veti vedea ca 9 din 10 biblioteci prezentate in reviste nu mai au forma clasica. Desi inca mai cer o suprafata destul de mare din spatiul locuibil al camerei, forma lor incepe sa se schimbe din ce in ce mai mult, fara ca asta sa insemne ca modele clasice nu vor mai fi fabricate, ci doar ca pentru cei care vor o camera unica, exista modele de bilbioteci colorate si cu forme nonconformiste (dar practice).
biblioteca 6

biblioteca
biblioteca 2
biblioteca 3
biblioteca 4

biblioteca 5
Daca nu vreti ca biblioteca sa ocupe prea mult spatiu, puteti opta pentru una dintre ideile de mai jos. Sigur, ele nu se incadreaza in imaginea clasica, insa pot reprezenta un bun punct de plecare pentru cei care vor sa-si decoreze camera cat mai creativ. De exemplu, in locuintele mici, proprietarii pot sacrifica design-ul in detrimentul functionalitatii: cateva rafturi fixate pe perete pot fi de ajuns din punctul asta de vedere, insa chiar si asa se pot gasi solutii creative pentru ca spatiul destinat cartilor sa nu arate urat.
biblioteca 11

biblioteca 7
biblioteca 8
biblioteca 9

biblioteca 10
[sursa – stylisheve.com]

Tags : biblioteca

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.