close
Idei

Idei pentru terasa exterioara

Suntem inca in luna de iarna, insa se vede ca primavara se apropie cu pasi tot mai repezi. Stiu ca multi dintre voi, iar aici ma refer la cei cu case, planuiti sa amenajati si exteriorul, motiv pentru care va propun astazi sa discutam cateva idei pentru terasa exterioara sau, de ce nu, chiar pentru gradina din spate.

In ultima vreme, tot mai populara a inceput sa fie mobila impermeabila, capabila sa reziste la ploaie si la umezeala in general. Sigur, poate inca e prea frig pentru stat afara acum, insa in saptamanile urmatoare temperaturile vor fi tot mai prietenoase.

Sfatul nostru este sa nu alegeti cele mai ieftine materiale impermeabile, intrucat cel mai adesea, pretul platit se reflecta pe deplin in calitate. Eu recomand tuturor celor care ne contacteaza sa faca investitii inteligente, nu sa aleaga cele mai ieftine variante (decat atunci cand acest lucru este necesar) doar pentru a mai bifa un lucru pe lista.
idei pentru terasa exterioara 19

idei pentru terasa exterioara

idei pentru terasa exterioara 2

idei pentru terasa exterioara 3

idei pentru terasa exterioara 4

idei pentru terasa exterioara 5

idei pentru terasa exterioara 6

idei pentru terasa exterioara 7

idei pentru terasa exterioara 8

idei pentru terasa exterioara 9

idei pentru terasa exterioara 10

idei pentru terasa exterioara 11

idei pentru terasa exterioara 12

idei pentru terasa exterioara 13

idei pentru terasa exterioara 14

idei pentru terasa exterioara 15

idei pentru terasa exterioara 16

idei pentru terasa exterioara 17

idei pentru terasa exterioara 18
Foarte populare au inceput sa fie si semineurile exterioare, despre care am mai vorbit pe freshhome.ro in vreo cateva randuri. Trebuie doar sa aveti suficient spatiu, sa fiti siguri ca legislatia din zona respectiva nu impiedica acest tip de decoratiune, dar si sa aveti de unde face rost si depozita lemne.

De asemenea, o alta idee, de fapt, mai bine zis, o masura de precautie pentru cei care au centuri/placi de ciment in gradina, ar fi bine ca spatiile dintre ele sa nu fie lasate libere, ci mai degraba umplute fie cu piatra, fie legate cu ciment. Stiu ca la un moment dat au fost la moda, insa e foarte mare riscul ca cineva sa se impiedice sau sa cada cu scaunul din cauza ca unul dintre picioare a alunecat in spatiul dintre placi.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.