close
Idei

Locuri de odihna la serviciu si nu numai

Nu doar paturile reprezinta locuri de odihna, sa stiti. Ati vazut vreodata oameni treziti dis de dimineata, care pe la pranz sunt deja somnorosi sau studenti in salile de lectura adormiti cu capul pe banci sau poate ati fost chiar voi printre categoriile de oameni de mai sus? Mai mult, stiati ca un pui de somn de 20-25 de minute mentine sanatatea creierului pe termen lung, imbunatateste productivitatea, capacitatea de retinere si previne aparitia starilor de depresie?

Acesta este motivul pentru care au inceput sa fie din ce mai populare aceste tipuri de locuri de odihna pe care vi le prezentam astazi, care pot fi introduse in spatiile de co-working sau, cel putin asa mi-as dori, in biblioteci si in alte spatii asemenea, pur si simplu pentru ca ar fi o masura decenta, care chiar i-ar ajuta pe cei care frecventeaza respectivele locuri. De exemplu, dupa masa de pranz, avem o stare de somnolenta, ori asta se rasfrange asupra productivitatii. Un astfel de spatiu ar elimina aceasta problema si toata lumea ar fi (mai) fericita.
locuri de odihna la serviciu 15

locuri de odihna la serviciu 14

locuri de odihna la serviciu 13

locuri de odihna la serviciu 12

locuri de odihna la serviciu 11

locuri de odihna la serviciu 10

locuri de odihna la serviciu 9

locuri de odihna la serviciu 8

locuri de odihna la serviciu 7

locuri de odihna la serviciu 6

locuri de odihna la serviciu 5

locuri de odihna la serviciu 4

locuri de odihna la serviciu 3

locuri de odihna la serviciu 2

locuri de odihna la serviciu
Bineinteles, exista destul de multe probleme legate de implementarea unei astfel de camere, iar asta pentru ca pentru a da roade, ea trebuie sa fie cat de cat izolata fonic, plus ca ocupa destul de mult spatiu, spatiu care fie nu este adesea disponibil, ori poate este prea scump, motiv pentru care nu se poate implementa o astfel de camera.

Totusi, luand exemplul unor companii precum Twitter sau Facebook, care pretuiesc productivitatea si sanatatea mintala a angajatilor si a celor pe care ii instruiesc, poate se va face ceva in acest sens si in firmele din Romania.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.