close
Case Celebre

Castel de vanzare in Italia

V-ati gandit vreodata ca puteti locui in propriul vostru castel? Ei bine, acum aveti ocazia, dar numai daca aveti aproximativ 8,3 milioane de dolari. Castelul di Sismano, in apropierea localitatii Todi, in Italia isi cauta noi proprietari. Castelul a fost construit in urma cu mai bine de 1000 de ani si a fost donat de catre Imparatul Otto familiei princiare Corsini, familie care ulterior, a dat 2 dintre Papii Bisericii Catolice.

In castel deja functioneaza un fel de motel, care e destul de bine vazut si care e mai mult un “Bed&Breakfast” destul de bine cotat pe Tripadvisor. Proprietatea intreaga se intinde pe 1200 de acri si include gradini, paduri, un mic sat medieval, precum si un mic complex rezidential.
castel de vanzare in italia 9

castel de vanzare in italia 8

castel de vanzare in italia 7

castel de vanzare in italia 6

castel de vanzare in italia 5

castel de vanzare in italia 4

castel de vanzare in italia 3

castel de vanzare in italia 2
Ca sa intelegeti cate a vazut acest castel, ganditi-va ca a fost construit inainte de Marea Schisma si de-a lungul timpului a asistat la numeroase batalii. Castelul in sine are 22 de camere si cuprinde si turnul cu ceas si garajele (care pe vremuri au fost grajduri) din cetate.

Mai mult, dupa ce castelul a devenit atratie turistica si a inceput sa gazduiasca turisti, proprietarii de atunci au amenajat si o piscina, care se adauga de asemenea in portofoliu. Altfel, castelul e intr-o zona pitoreasca din zona Umbria, care este considerata una dintre cele mai frumoase ale Italiei. Sigur, viitorii proprietari vor avea ceva de investit in castel pentru a-i reda frumusetea de odinioara, insa in esenta, vor avea parte de o bucatica “vie” de istorie, care va fi numai a lor.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.