close
Idei

Marele Zid Chinezesc – de inchiriat pe AirBnB?!

V-ati gandit vreodata ca ati putea petrece o noapte pe una dintre cele cateva minuni ale lumii, respectiv pe Marele Zid Chinezesc? Ei bine, daca va miscati suficient de repede, chiar aveti o sansa sa faceti asta nu in cort, ci intr-un loc special amenajat, cu toate cele necesare si mai mult decat atat.

Daca sunteti clienti AirBnB, atunci stiti ca se desfasoara pe platforma o competitie pana pe 11 august, in urma careia 4 norocosi vor putea petrece o noaptea pe Marele Zid Chinezesc si o excursie de-a lungul acestuia cu ghid si cu toate cele necesare asigurate.


Practic, cu aprobarea autoritatilor chineze, cei de la AirBnB vor amenaja temporar un soi de locuinta intr-un fost turn de veghe, undeva de-a lungul celor 21000 de kilometri, dar intr-un loc ales cu grija in care starea zidului este buna, iar peisajele sunt de asemenea demne de admirat. Castigatorii acestui concurs vor avea parte de mese complete (printre care si o cina cu 4 feluri de preparate chinezesti) si de excursii pe Zid in care vor invata de la ghizi specializati.

Locatia este tinuta secreta, dar cei de la AirBnb au specificat ca este intr-o zona in care nu prea ajung oameni. Probabil ati vazut deja poze cu aglomeratia din zonele populare ale zidului, motiv pentru care s-a recurs la aceasta solutie. De asemenea, acest concurs se face in colaborare cu autoritatile chineze in cadrul unui proiect pentru promovarea turismului, scopul final fiind acela de strangere a suficiente fonduri pentru asigurarea restaurarii intregului Mare Zid Chinezesc, acesta fiind momentan puternic deteriorat pe alocuri.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.