close
Idei

Mese de dining – 40 de idei pentru voi

Cred ca am mai vorbit de cateva ori despre mese de dining pe freshhome.ro. Astazi atacam din nou acest subiect, bineinteles, nu pentru ultima oara, pentru ca este un domeniu atat de vast, cu atat de multe posibilitati, incat ar fi si pacat sa nu va prezentam cele mai noi idei si apararitii de la saloanele de mobila.

Pentru astazi v-am pregatit cu 40 de idei de mese de dining, unele de la saloanele de mobila de anul acesta, iar altele din poze trimise de utilizatori si culese de prin diverse reviste de arhitectura. Daca ati mai citit articolele anterioare, atunci poate va aduceati aminte de recomandarea de a  va alege mese dreptunghiulare in detrimentul celor ovalare sau rotunde, din motive evidente: in cazul celor ovalare, suprafata este redusa semnificativ, iar asta face ca mesele respective sa fie mai putin practice, iar in cazul celor rotunde, mai ales in spatiile mici, ele ocupa pur si simplu prea mult spatiu. mese de dining 40

mese de dining 39

mese de dining 38

mese de dining 37

mese de dining 36

mese de dining 35

mese de dining 34

mese de dining 33

mese de dining 32

mese de dining 31

mese de dining 30

mese de dining 29

mese de dining 28

mese de dining 27

mese de dining 26

mese de dining 25

mese de dining 24

mese de dining 23

mese de dining 22

mese de dining 21

mese de dining 20

mese de dining 19

mese de dining 18

mese de dining 17

mese de dining 16

mese de dining 15

mese de dining 14

mese de dining 13

mese de dining 12

mese de dining 11

mese de dining 10

mese de dining 9

mese de dining 8

mese de dining 7

mese de dining 6

mese de dining 5

mese de dining 4

mese de dining 3

mese de dining 2

mese de dining

Desi am vazut in unele locuri nu va recomandam mesele suspendate, cele prinse la un capat de perete, exceptie facand cele care au un suport foarte rezistent, iar asta deoarece in timp, exista sansa ca ele sa capete un fel de “joc” destul de frecvent, pe masura ce “articulatiile” se slabesc. In schimb, va puteti orienta spre mese de dining prinse la un capat, dar cu picioare pliabile in partea cealalta, acolo in mod normal ar fi rezistenta cea mai mare. Merge si asa foarte bine, mai ales daca spatiul respectiv este foarte mic, intrucat puteti economisi din spatiul locuibil pliind masa atunci cand nu este nevoie de ea.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.