close
Idei

Dormitoare elegante – iata cateva proiecte interesante!

Pentru astazi v-am pregatit o colectie de +25 de poze cu dormitoare elegante. Stiu ca multi dintre voi v-ati planuit renovari pentru sezonul de vara, pentru sezonul de concedii (sau daca nu, si inca aveti chef de plimbari, ii puteti contacta oricand pe prietenii de la clicktravel.ro), tocmai ca sa va faceti o idee sau doua despre ce se poarta acum.

Bineinteles, nici o carte nu ar fi de ajuns ca sa sumarizeze macar ce s-ar putea face intr-un dormitor, insa in esenta, se merge pe non-culori sau pe o tema cromatica nu foarte puternica, ba chiar calmanta, tocmai pentru ca asta trebuie sa ofere dormitoarele: spatii de odihna in care problemele de peste zi sa fie date uitarii.
dormitoare elegante 26

dormitoare elegante 25

dormitoare elegante 24

dormitoare elegante 23

dormitoare elegante 22

dormitoare elegante 21

dormitoare elegante 20

dormitoare elegante 19

dormitoare elegante 18

dormitoare elegante 17

dormitoare elegante 16

dormitoare elegante 15

dormitoare elegante 14

dormitoare elegante 13

dormitoare elegante 12

dormitoare elegante 11

dormitoare elegante 10

dormitoare elegante 9

dormitoare elegante 8

dormitoare elegante 7

dormitoare elegante 6

dormitoare elegante 5

dormitoare elegante 4

dormitoare elegante 3

dormitoare elegante 2

dormitoare elegante

Chiar daca arata bine, paturile pe platforme de lemn atrag deseori un inconvenient: saltele se misca destul de des. Bineinteles, exista cateva lucruri practice, cum ar fi fixarea lor cu banda dublu adeziva care nu lasa urme (da, exista asa ceva in comert) sau achizitia de asternuturi cu o densitate ceva mai mare, care nu aluneca atat de usor pe luciul patului de lemn.

Apoi, mai ales pentru spatiile mici din apartamente, orientati-va spre paturile care ofera spatiu de depozitare, fie pentru asternuturi, incaltaminte, ba chiar am vazut unele cu rafturi pentru carti. In acest fel, dormitoarele devin mai putin ingramadite, mai aerisite, ergo mai usor de incadrat in categoria de dormitoare elegante.

Inca se amenajeaza spatii de lucru in dormitoare, lucru cu care eu, personal, nu sunt de acord, mergand pe ideea ca trebuie sa fie o diferenta clara intre cele doua: daca al nostru creier percepe spatiu de odihna la fel cu spatiul de lucru, ei bine, asta inseamna un randament scazut pe termen lung, care nu e catusi de putin un lucru de dorit. Totusi, accept ca in multe case nu e loc in alta parte si ca, in definitiv, e mai bine sa ai un birou decat sa fii nevoit sa lucrezi din pat, de exemplu.

 

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.