close

Imaginati-va acele momente in care va treziti dimineata si singurul motiv pentru care deschideti ochii este o cana de cafea. Doar asa veti reusi sa va recapatati doza de energie necesara pentru inca o zi de munca. Pentru a incepe o zi cu zambetul pe buze am inceput sa ne alegem cani cat mai speciale, mai haioase si cu diferite forme.

Industria personalizarii canilor este intr-o continua dezvoltare si vine cu idei noi de design atat in ceea ce priveste forma, cat si in ceea ce priveste mesajele si culorile imprimate pe acestea. Pentru pasionatii de calculatoare s-au inventat canile in forma de taste, pentru iubitorii de flori avem cani in culorile si forma acestora. Exemplele ar putea continua probabil la nesfarsit pentru ca imaginatia umana este nelimitata.

Fie ca va serviti cafeaua dimineata sau beti un ceai cald seara alaturi de persoane dragi, alegeti sa va delectati dintr-un recipient cu totul unic si special creionat pe personalitatea voastra.

O cana cu un mesaj haios poate reprezenta un cadou ideal pentru cei din jur. Poate insenina ziua fiecaruia si sa adune zambete si priviri din jur.

Pentru ca ne place sa va inspiram si sa va inseninam ziua v-am pregatit modele de cani cu un design deosebit fata de cel clasic:

ceasca_enedita

ceasca_ceai

ceasca_cafea

cana_personalizata3

cana_personalizata1

cana_personalizata

cana_ceai

cana_cafea

cana_amuzanta

Tags : cana personalizataimprimaremesaje haioasepersonalizareserigrafie

2 Comments

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.