close
Bucatarii

Idei de tacamuri pentru o masa speciala!

Fiecare din noi are acasa cel putin un set de tacamuri pentru mesele festive si unul pentru uzul zilnic. Cand avem persoane in vizita am fost obisnuiti sa scoatem vesela si tacamurile “bune” care stau in cutiile lor pentru aceste ocazii.In mod traditional, tacamurile de buna calitate erau facute din argint. Otelul a fost folosit pentru cutitele si lingurile de uz casnic. Persoanele care aveau o conditie financiara precara cumparau tacamuri confectionate din cositor.

Desi moda a evoluat in materie de tacamuri in voga au ramas cele de argint sau din aur cu diverse modele.  In acelasi timp au inceput sa apara din ce in ce mai multe tacamuri cu intrebuintati diferite. Acum avem tacamuri pentru peste, pui, supe, paste, cutit pentru paine, pentru a taia legume sau carne si lista poate continua.

Daca vreti sa va rasfatati copii si sa ii convingeti sa manance va recomandam sa cumparati furculita, cutit si lingura cu manere cat mai colorate si cu forma eroilor din desenele animate preferate ale celui mic.

tacamuri1 tacamuri5

tacamuri2

tacamuri3

tacamuri4

tacamuri6

tacanuri7

Au aparut firme specializate care sunt dispuse sa va confectioneze orice forma va doriti. Sunt la mare cautare tacamurile inscriptionate cu mesaje personalizate pentru fiecare persoana in parte. Cu siguranta va veti incanta si amuza invitatii cand le vor vedea.

Alegeti sa va rasfatati chiar si in momentele petrecute la masa cu un set de tacamuri conceput pentru voi!

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.