close

Pentru finalizarea resedintei Moy s-a apelat la nu mai putin de 3 firme: una de arhitectura, una de design interior si una a carei sarcina principala a fost aranjanjarea luminilor in casa in functie de design-ul interior ales. Resedinta M0y este situata intr-un cartier de vile de lux din Johannesburg, in Africa de Sud, are o suprafata de 1400 de metri patrati si este situata pe o proprietate mai mare, de aproximativ 5000 de metri patrati.

resedinta moy 6

resedinta moy 7
resedinta moy 8
resedinta moy 9
resedinta moy 10
resedinta moy 11
resedinta moy 12
resedinta moy 13
resedinta moy 14
resedinta moy
resedinta moy 2
resedinta moy 3
resedinta moy 4

resedinta moy 5
Din toata casa, aspectul cel mai interesant, care ne-a fascinat inca din primele momente e semineul lung de patru metri din livingul principal. In plus, el este incadrat in singurul perete de caramida al living-ului, restul peretilor fiind de sticla, dupa cum bine se poate vedea in pozele de mai sus.
In plus, intreaga casa e conceputa ca un tot unitar. Daca va uitati cu atentie, veti vedea ca nu exista usi de interior decat la etaj si doar la dormitoarele principale. Restul camerelor sunt astfel interconectacte.

Proprietarii au vrut luminozitate si spatiu, acesta fiind motivul pentru casa nu a fost incarcata cu foarte multe accesorii. Cum banii nu au fost o problema, si-au permis sa apeleze chiar si la solutii extravagante precum scarile luminate si obiectele de arta asezate discret in unele camere, precum si la pereti imensi de sticla, care practic asigura luminozitatea naturala a casei.

Situata intr-o zona rezidentiala si inconjurata de alte vile de lux, resedinta Moy este cotata la o valoare de 11 milioane de dolari, la care se adauga valoarea terenului de alte cateva zeci de mii de dolari. Conceputa pentru a fi un penhouse de inchiriat, ea a fost transformata recent intr-o casa de familie, fiind casa pentru o familie numeroasa, de nu mai putin de 12 oameni.

Tags : resedinta moy

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.