close

Cand vine vorba de minimalism, multa lume crede ca doar aranjandu-si casa intr-un stil cat mai modern, cu mobila moderna si fara prea multe accesorii, isi transforma locuinta intr-un spatiu minimalist. De fapt, cele mai multe case sunt mai degraba cu influente minimaliste sau in cel mai bun caz, semi-minimaliste. Proiectul pe care vi-l aratam astazi este o vila de lux din Toronto.

vila minimalista 3

vila minimalista 4

vila minimalista 5

vila minimalista 6

vila minimalista 7

vila minimalista 8

vila minimalista 9

vila minimalista 10

vila de lux 1

vila minimalista

vila minimalista 2
Creat de cei de la Altius Architecture, proiectul de mai sus pare sa reprezinte trend-ul actual in materie de arhitectura si design interior. Casa are un aspect modern, este mobilata cu toate cele necesare, insa are un aer liber. Altfel spus, spre deosebire de multe dintre vilele de lux despre care am mai discutat pe freshhome.ro, acesteia ii lipsesc (in sensul bun al cuvantului) accesoriile si dulapurile care sa o aglomereze. S-a pus mult accent pe linii continue, pe sticla si pe ideea de spatiu cat mai mare, tocmai pentru a accentua ideea de confort.

Se pare ca acest stil de amenajare interioara a casei e tot mai intalnit la locuintele care se construiesc in prezent, nu neaparat doar in Canada, ci si in intreaga lume. Oamenii constientizeaza avantajele acestui stil in detrimentul aranjamentelor clasice si il adopta, chiar daca amenajarile interioare initiale sunt ceva mai costisitoare.

Tags : casadesign minimalistvila deluxvila lux

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.