close
Idei

Spatii de depozitare pentru papuci

Cred ca in fiecare casa in care locuiesc minim 2 persoane, mai ales intr-o tara cu climat ca al Romaniei, cu 4 anotimpuri, apare la un moment dat problema spatiului ocupat de incaltaminte. Asadar, astazi vorbim despre spatii de depozitare pentru papuci si despre ce solutii exista pentru ca un astfel de element sa nu mai reprezinte o problema.

In ceea ce priveste respectivele spatii, cred ca e evident care sunt pentru uzul zilnic, tocmai pentru ca papucii sau alte obiecte similare sa nu stea in fata usii si sa ocupe spatiu, si care sunt pentru depozitare. E o diferenta, sa stiti, iar asta deoarece in spatiile de depozitare perechile de incaltari trebuie sa fie curatate si uscate, tocmai pentru ca durata lor de viata sa creasca fara sa-si piarda din aspect, dar si pentru igiena picioarelor. In medii inchise sau care nu sunt curate, e foarte usor ca bacteriile sa dezvolte culturi, implicit sa creasca riscul de infectie a unghiilor sau a pielii.
spatii-de-depozitare-pentru-papuci-10

spatii-de-depozitare-pentru-papuci-9

spatii-de-depozitare-pentru-papuci-8

spatii-de-depozitare-pentru-papuci-7

spatii-de-depozitare-pentru-papuci-6

spatii-de-depozitare-pentru-papuci-5

spatii-de-depozitare-pentru-papuci-4

spatii-de-depozitare-pentru-papuci-3

spatii-de-depozitare-pentru-papuci-2

spatii-de-depozitare-pentru-papuci

Din experienta proprie, va recomand ca locuri de depozitare pentru papuci ansambluri oblice, intrucat puteti folosi spatiul pentru a introduce mai multe perechi, pe cand rafturile verticale ocupa si mai mult spatiu, iar numarul de perechi care incape in total e semnificativ mai mic.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.