close
Baie

Bai cu elemente naturale

Natura are stilul ei aparte de a face lucrurile mai frumoase, nu vi se pare? Acesta este unul dintre motivele pentru care, casele in care se incorporeaza cumva elemente de natura par cumva mai prietenoase, mai confortabile, dar si mai aspectuoase. Intr-o lume in care mobilierul din pal e tot mai popular, in care acelasi tip de mobila se gaseste in sute de apartamente, in care pana si mobilierul din baie parca e facut dupa acelasi tipar in mai toate locuintele urbane, elementele ce amintesc de natura, indiferent de natura lor, aduc un plus de frumusete si confort.

bai cu elemente naturale 12

null


Astazi vorbim despre bai cu elemente naturale. Aruncand un ochi peste colectia de mai sus, se pot observa cateva elemente comune, in speta blatul de lemn natural, nu neaparat in forma bruta, dar prelucrat cate putin, tocmai a nu-si pierde aspectul de natural si pentru a iesi din noianul de bai trase la indigo.

Apoi, pot fi blaturi facute din trunchiuri de lemn, in care chiuveta poate fi incorporata, sau blaturi asemenatoare cu cele traditionale, pe care chiuveta sau chiuvetele sunt amplasate. Pentru un plus de imagine se poate folosi o chiuveta din piatra sau de marmura, cu mentiunea ca, in astfel de cazuri, si bateria trebuie sa fie iesita din comun, eventual sa fie un pic vintage, nu una obisnuita.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.