close
BirouriCamere Pentru CopiiMobila

10 idei de amenajare a biroului din camera copiilor vostri

Multi parinti comit o eroare fundamentala: nu le amenajeaza copiilor un birou de lucru in camera lor, ci ii lasa sa invete in bucatarie, loc in care, cred ei, pot sa-i supravegheze mai usor. Totusi, e foarte putin practica aceasta idee, mai ales ca in bucatarie au loc multe lucruri care distrag atentia celor mici, lucru care nu inseamna decat rezultate mai slabe la invatatura pe termen lung.
Tocmai de aceea, in cele ce urmeaza va vom prezenta cateva idei de amenajare a biroului de lucru pentru camera copiilor.

birou copii
Chiar daca un astfel de birou pentru copii poate ocupa destul de mult spatiu in camera celor mici, acest lucru e pe deplin justificat. In fond, acolo e locul in care cei mici isi vor petrece cea mai mare parte a timpului, un motiv in plus pentru care ca ei sa se simta foarte confortabil in locul respectiv.
birou copii 5

birou copii 6
birou copii 2
birou copii 3

birou copii 4
Apartamentele clasice sunt concepute astfel incat camera celor mici sa fie mai mica decat dormitorul principal. Tocmai de aceea, pentru ca locul de lucru sa fie cat mai confortabil, spatiul dedicat biroului trebuie sa fie folosit intr-un mod cat mai inteligent. De exemplu, daca 2 copii impart aceeasi camera, o abordare inteligenta ar fi amplasarea unui birou comun, fara elemente despartitoare, dar cu aceleasi accesorii. Scaunele si celelalte dulapioare (pentru caiete, carti si alte accesorii) pot fi puse pe roti, tocmai pentru a putea fi bagate sub birou atunci cand cei mici isi termina lucrul. E o solutie practica, nu foarte populara, dar care poate fi folosita cu succes pentru a maximiza spatiul si confortul in timpul studiului.
birou copii 10

birou copii 7
birou copii 8
birou copii 9
Tags : birou copii

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.