close

Cand ne gandim sa renovam baia ne dorim sa fie cat mai spatioasa, cat mai relaxanta, mai utila si ma luxoasa. Niciodata nu ne gandim ce si-ar dori micutii din casa noastra. Azi este o zi in care visam in culori alaturi de ei si le dedicam acest articol. O baie colorata si plina de entuziasm precum starea pe care vi- transmite zambetul de pe chipul lor.

Mai jos aveti o serie de fotografii dintr-o baie conceputa special copii de designerii de la Laufen:
baie-colorata-copii1

baie-colorata-copii2

baie-colorata-copii3

baie-colorata-copii4

baie-colorata-copii5

baie-colorata-copii6

baie-colorata-copii7

baie-colorata-copii8

baie-colorata-copii9

baie-colorata-copii10

baie-colorata-copii11

baie-colorata-copii12
Desi in general astfel de bai pot fi intalnite in general in gradinite, crese sau scoli primare private, noi spunem ca am putea sa aducem o parte si acasa. Culorile vii si formele jucause de pe pereti ii vor fascina pe prichindei. Cum la varsta lor totul e o joaca continua, asa trebuie sa fie si locurile in care ei isi petrec parti din timp. Noi v-am prezentat idei; voi puteti inlocui formele cu personajele preferte de copilul tau. Totul trebuie in final sa evoce imaginatie si fantezie.
In baie s-au montat rafturi ceramice colorate in forma de nori. Aceeasi forma de plutire o preia si capatul de la toaleta. Dar principalul punct de atractie al copiilor il fi reprezentat de oglinzi. Acestea pot avea forme sport pentru baieti, de flori pentru fete sau orice alte animalute.

Intreg obilierul din baie a fost conceput sa fie pentru inaltimea copilului. Trebuie sa va ganditi ca trebuie sa ajunga sa se spele pe maine cu usurinta sau sa se uite in oglinda. Pentru ca copii cresc foarte repede in timp veti putea ridica chiuveta, oglinda sau rafturile. Din pacate vasul de toaleta v-a trebuie schimbat.

Totul arata atat de bine inca va trebui sa aveti grija pentru ca s-ar putea sa isi schimbe camera de joaca cu baia. 🙂

Tags : baie copii

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.