close
ApartamenteIdei

Stilul nautic – aduceti viata marina la voi acasa!

Stilul nautic a devenit unul din cele mai populare si aplicate teme din ziua de azi. El se regaseste din ce in ce ma des peste tot. De la haine pentru copii pana la lenjerii de pat. Cum toti dintre noi am visat la un moment dat ca vom merge cu un vas al marinei romane, de exemplu, au ajuns sa ne placa acese accente. Stilul nautic insemna: barcute, vasle, ancora, funie cu sau fara nodurile specifice. 

Puteti alege mereu culorile si ce accente sa folositi. Nu trebuie sa le aveti pe toate in casa pentru ca puteti aglomera camera. In general culoarea albastra este cea specifica marinarilor. Dar de-a lungul timpului au aparut adaptari pentru fiecare personalitate in parte. In timp ce unii oameni aleg tonuri nautice subtile, combinate cu un aspect contemporan elegant, altii opteaza pentru o versiune mai orientata catre clasic. Pe langa clasicul albstru, stilul nautic mai foloseste si rosu, alb bleumarin si combinatii ale acestora.

decor1

decor2

decor3

decor4

decor5

decor6

decor7

decor8

In general cand ne gandim la acest decor ne vin in minte dungile in alb, bleumarin si rosu. Cu toate acestea, este nevoie de mult mai mult de dungi si nuante pentru a crea atmosfera perfecta nautica. Accesoriile specifice joaca un rol esential in ancorarea atmosferei transmise si chiar o pot accentua. De exemplu, in dormitor puteti atarna panze in jurul patului sau la ferestre. Si nu uitati sa va indreptati atentia si catre  roti, oglinzi, harti, corzi sau  vasle. Totul trebuie sa fie un intreg pentru casa voastra cu iz maritim!

Tags : design nautic

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.